Reiser til Sør-Afrika

15 DAGER/14 NETTER

Kontakt oss i dag!

Denne luksuriøse bryllupsreisen starter i Cape Town, en av verdens vakreste byer. Her bor dere på Winchester Mansions, Cape Towns ledende kysthotell. Under oppholdet blir det en dagstur rundt Kapp– halvøya med besøk til Cape Point Nature Reserve og hos pingvinene ved Boulders Beach. Så følger noen dager på et lekkert hotell i vindistriktet Stellenbosch. Den sjarmerende byen ligger vakkert til mellom fjellene, med vinranker på rekke og rad foran og rundt.

Fly videre til Durban hvor dere kjører til Pongola Biosphere, et av Afrikas eldste private viltområder. Det er safari som står på programmet de neste dagene. Området eksploderer i en overflod av fantastiske dyreopplevelser, romantikk og ekte Out of Africa- følelse. Brudeparet reiser videre til Zimanga private viltreservat, hvor dere kommer tett innpå dyrene ved vannhullet når dere befinner dere i en ”fotograf- hule” under bakken.

Den magiske reisen fortsetter med noen fantastiske dager på den uberørte kyststripen ved Sodwana Bay, helt ved grensen til Mosambik. Langstrakte strender og krystallklart vann gjør denne bortgjemte bukten til et paradis, og byr på flotte opplevelser under havoverflaten. Det blir også en kanotur blant flodhester og krokodiller, båtcruise i solnedgangen, kulturelle opplevelser og en guidet fottur i området. Bryllupsreisen avsluttes i Phinda private viltreservat, med enda mer safari og avslapning mellom naturopplevelsene.

Bedre start på livet som nygifte skal dere lete lenge etter!

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Cape Town – Durban – Johannesburg – Oslo i økonomiklasse
 • Flyskatter
 • 3 netter på Winchester Mansion, inkludert frokost
 • 2 netter på River Manor, inkludert frokost
 • 2 netter på White Elephant, inkludert helpensjon (frokost, lunsj og middag)
 • 4 netter på Thonga Beach Lodge, inkludert helpensjon (frokost, lunsj og middag)
 • 3 netter på Mountain Lodge, inkludert All Inklusive (frokost, lunsj, middag og utvalgte drikkevarer)
 • 1 guidet heldagstur til Kapp-halvøya med transport til Stellenbosch etter endt tur
 • Safariaktiviteter i henhold til program
 • Snorkling, kanotur, solnedgangcruise, kulturelle opplevelser og guidet fottur i Thonga
 • Transport i henhold til program
 • Overraskelse til brudeparet
 • Assistanse av vår lokale samarbeidspartner i Sør- Afrika

Prisen inkluderer ikke:

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikke ikke nevnt i program
 • Måltider ikke nevnt i program
 • Aktiviteter/utflukter ikke nevnt i program
 • Transport ikke nevnt i program
 • Tips til sjåfør og guide

Bryllupsreisen kan også arrangeres med andre overnattingsmuligheter.

Reiseperiode: Hele året

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

GOLF, VIN OG SAFARI I SØR-AFRIKA

9 Dager

Velkommen til herlige Sør-Afrika, et perfekt land for de som liker å svinge golfklubbene i vakre omgivelser! Eventyret starter i Cape Town. Her skal dere på bytur, oppleve den flotte naturen langs Kapp det gode håp, Table Mountain, spille golf på noen av Sør-Afrikas beste golfbaner, smake på vin i det vakre vinområdet og naturligvis se på de ville dyrene!

Les mer

GOLF SAFARI

9 Dager

Rovos Rail er et luksustog trukket av gamle damplokomotiver som tar deg på en episk reise gjennom noen av det sørlige Afrikas mest spektakulære områder. Forventningene vibrerer i luften. En togtur med Rovos Rail er den store reisedrømmen for mange. Kupeene mangler ingenting, og du er omgitt av komfort. Det er noe spesielt å reise med tog. Det er som en rullende, romantisk drøm.

Les mer

MED TOG FRA PRETORIA TIL VICTORIA FALLS

4 Dager

Eventyret begynner når toget forlater Rovos Rails elskverdige stasjon i Pretoria. Så bukter toget seg sørover gjennom Johannesburg og markene i Witwatersrand før det vender vestover langs Magaliesberg– fjellene, tvers gjennom Bushveld Igneous Complex. Dette området er et av de rikeste med tanke på verdifulle mineraler. Toget kjører gjennom Sør-Afrika, Botswana og Zimbabwe. Merk at toget noen ganger kan kjøre nordover gjennom Beitbridge og Zimbabwe, avhengig av tilgjengelighet for toget.

Les mer

MED TOG FRA PRETORIA TIL CAPE TOWN

3 dager

Denne 1600 kilometer lange reisen er en perfekt illustrasjon av Sør-Afrika, som én verden i ett land. Her reiser du gjennom vidstrakte sletter i den sentrale delen av landet, det såkalte Highveld, gjennom de ufruktbare områdene i Great Karoo, tøff så videre gjennom de spektakulære fjellkjedene og det vake vinlandet i Kapp–området. Siste holdeplass er Cape Town, Moderbyen i Sør–Afrika, hvor Table Mountain troner over byen.

Les mer

CAPE TOWN, VINLAND OG HVITHAI

8 Dager

Over Cape Town ruver byens landemerke, Table Mountain. Dette er det eneste sted i verden hvor du kan se solen stå opp over et verdenshav og synke ned i et annet.

Les mer

SHONGOLOLO EXPRESS – SOUTHERN CROSS

15 Dager

Denne imponerende 12 dager lange reisen mellom Pretoria og Victoria Falls foretar spennende stopp i Sør-Afrika, Swaziland, Mosambik og Zimbabwe.Togeventyret starter i Pretoria, og de første dagene går reisen østover forbi de mektige Drakensberg Mountains til Kruger nasjonalpark hvor utrolige safariopplevelser venter.

Les mer

FRIVILLIG ARBEID MED KATTEDYRENE

3 Uker

Det å jobbe som frivillig i Sør-Afrika er en fantastisk opplevelse! Bare noen timers kjøring fra Cape Town ligger et paradis for kattedyr og dyreelskere: Panthera Africa. Det er ikke alle forunt å sovne til løvebrøl, mens stjernehimmelen blinker over deg.

Les mer

AFRIKANSK FAMILIEEVENTYR

10 Dager

Legg familieferien til KwaZulu–Natal, ferieprovinsen par excellence. Denne rundreisen er lagt opp på barnas premisser: Fantastiske safariopplevelser og barna gjennomfører et kurs for å bli Junior Ranger (viltvokter).

Les mer

OUT OF AFRICA

8 Dager

En magisk bryllupsreise beriket med ville dyr i verdensberømte Kruger nasjonalpark og tropeparadiset Mosambik hvor det blir late dager på stranden. Eventyret starter i Kruger nasjonalpark hvor dere bor på Lukimbi Safari Lodge …

Les mer

AFRIKANSK BRYLLUPSEVENTYR

15 Dager

Denne luksuriøse bryllupsreisen starter i Cape Town, en av verdens vakreste byer. Her bor dere på Winchester Mansions, Cape Towns ledende kysthotell. Under oppholdet blir det en dagstur rundt Kapp– halvøya …

Les mer