Sportsreiser

– Se favorittlaget på hjemmebane!

Det er vanskelig å si hva som gjør et sportsarrangement så fantastisk, men alle sanser blir bombardert når du opplever kampen live; ved synet av tusenvis av mennesker og et fargehav av hjemmelagets flagg, smaken av pølser og øl, og et øredøvende brus av musikken som strømmer ut av de enorme høytalerne. Sportsbegivenheter er en naturlig del av livet for de fleste, og spesielt i USA er den inkorporert i kulturen. Lukten av popcorn, allsangen eller de 50 000 menneskene som klapper og skriker når en spiller gjør en home run, touch down eller scorer det avgjørende målet.

Tenk deg at du sitter i verdensberømte Madison Square Garden og følger New York Rangers, med norske Mats Zuccarello Aasen i spissen, i kamp mot erkerivalen New Jersey Devils. Kampen er uavgjort, det koker blant publikum og det gjenstår ett minutt av ordinær spilletid. Spenningen er til å ta og føle på. Jubelbrølet som kommer når Rangers avgjør kampen, med bare noen sekunder igjen, kan høres over Hudson River, helt til ishallen i New Jersey.
Før det braker løs med en kamp på stadion eller i hallen, kan du slappe av med hamburger og øl på en av de mange sportsbarene som ligger i nær beliggenhet til stadion. Her samles fansen både før og etter kampen, og stemningen er garantert høy.

Det nordøstlige hjørnet av USA er hjem til noen av landets beste lag. Her kan du se både ishockey, baseball, amerikansk fotball og basketball. New York, Boston, Philadelphia og Washington er populære byer å besøke for sportsentusiaster, og spennende byer før og etter en kamp.
Du kan også besøke Baseball Hall of Fame og Basketball Hall of Fame for å lære mer om utvikling, se legendenes utstyr og pokaler og historien bak idrettene som fascinerer verden over.

I Pittsfield, Massachusetts og i Greenwich Village i New York City mener man at det amerikanske baseballspillet ble introdusert på slutten av 1700-tallet. Basketball ble oppfunnet av en gymlærer i Springfield i Massachusetts i 1891. Samtidig tok ishockey sine første spede skritt, ettersom man vet at en lokal Boston – avis skrev en reportasje om en hockeykamp spilt på is på dette tidspunkt.

Los Angeles på vestkysten har sol, varme og attraksjoner i absolutt verdensklasse. Her er det også store muligheter for både ishockey (tre lag innenfor en forholdsvis liten radius), baseball, basketball og amerikansk fotball. Du kan fint kombinerer oppholdet med byer som San Francisco og Las Vegas.

I Florida har du mulighet til å kombinere idrett med sol og bad. Her kan du få med deg både ishockey, baseball, basketball og amerikansk fotball, mens solen skinner og publikum jubler.
Hvert år i februar arrangeres Daytona 500 i Daytona Beach. Bråket stiger opp fra banen og treffer publikum som en mur. Trommehinnene holder på å briste, og det lukter bensin og svidd gummi. Nede på banen virvler bilene forbi i en fart som gjør at øyet ikke klarer å fokusere. Fargene flyter ut og blir til fargerike piler med grå asfalt i bakgrunnen. Banen er blant de mest berømte i hele verden. Daytona 500 har vært en årlig begivenhet siden banen åpent i 1949.

USA er et mekka for sportsentusiaster og Unike Reiser gir deg sjansen til å oppleve intensiteten, gleden og kampgløden. Se stjernene utfolde seg på banen, få med deg målene og jubelen blant det entusiastiske publikum du også.

Merk at det kan være vanskelig å få billetter da arrangementene er meget populære i USA, så det er viktig at du bestiller i god tid.

Unike Reiser tilbyr sportsturer i hele USA, i alle våre destinasjoner og Canada, og du er velkommen til å kontakte oss for et uforpliktende tilbud. Kanskje vil du se en cricketkamp i India, baseball på Cuba eller golfturneringer i USA, Island eller Kenya.

Oppfyll drømmen i dag – bestill din sportsreise og se favorittlaget med oss!

Pin It on Pinterest