Skoleturer

– Flytt klasserommet ut i verden!

Planlegger du neste års skoletur? Det kan være vanskelig og tidkrevende å arrangere en skoletur. Planleggingsprosessen strekker seg over lang tid og det er mange detaljer som skal på plass. Det er en stor fordel å benytte en turoperatør som vil sette sammen hele reisen for dere. Gruppelederen sparer en masse tid og bekymringer, og vil få en skreddersydd reise tilsendt. Unike Reiser vil sette sammen en innholdsrik og spennende reise, tilpasset din gruppes ønsker og behov.
Vi tilbyr skoleturer for alle skoletrinn: Ungdomsskolen, videregående, folkehøyskoler og universiteter. Uansett hvilket studieområde dere har, kan vi tilby en spennende, lærerik og minneverdige reise som kombinerer faglig innhold med historie og aktiviteter.

Unike Reiser har et bredt utvalg skoleturer:

Business og utvikling: Besøk med foredrag på en av Polens største og mest veletablerte firmaer.

Friluftsliv: Aktive turer som inkluderer sykling, padling og fotturer.

Historie: Spesialturer med temaer som for eksempel Andre verdenskrig, Polen etter kommunismen, den jødiske arv og Polens arkitekturiske skatter.

Idrett: Programmet inkluderer en aktiv tur, med fotball, håndball, volleyball, ski og svømming. Studentene vil spille kamp mot lokale lag, noe som alltid er en hit.

Ingeniør: Besøk på en fabrikk med et foredrag om produksjon, logistikk, besøk til en demning og en lærerik tur til byen Czorsztyn i Polen.

Landbruksturer: Inkluderer besøk i en eller flere nasjonalparker og landbruksgårder hvor dere lærer mer om landbruket.

Matturer: Lær mer om lokale retter, drikke og hvordan disse rettene lages. Flere steder avholdes det festivaler og feiring av ulike mattyper og drikke. Hvorfor ikke bli med å oppleve Smultringens nasjonaldag, den internasjonale suppefestivalen eller dumpling festivalen?

Media: Besøk på en lokal radiostasjon, avis, magasin med foredrag.

Politikk og internasjonale studier: Skreddersydd for de som studerer politikk. Besøk blant annet det polske parlamentet, et møte med en lokal politiker hvor dere vil ha en diskusjon om et spesifikt tema.

Religionsturer: Besøk ulike religiøse steder og kirker innenfor flere trosretninger. Her får studentene oppleve kirker (romersk-katolske, ortodokse og protestantisk), synagoger og besøk i klostre. Det kan også arrangeres tilstedeværelse under en messe.

Sosialt arbeid: Studentene besøker hospits, barnehjem, sykehjem og veldedighetsorganisasjoner for å få et inntrykk av hvordan disse arbeider. Det kan også arrangeres slik at dere aktivt deltar i arbeidet.

Språkkurs: Den beste måten å lære et nytt språk er å bo en stund i landet. Kombiner timer i klasserommet med dagliglivet slik at du også må praktisere språket.

Teater, kunst og drama: Besøk til et av Krakóws mange universiteter innen kunst og drama, hvor det blir et møte med polske studenter, omvisning på Art Museum og besøk på et teater, opera eller en annen forestilling etter ønske.

I tillegg til det faglige innholdet kan turene kombineres med mange spennende aktiviteter og utflukter som styrker samholdet blant studentene og gir dem en mulighet til å delta på noe de ikke gjør til vanlig. Det kan arrangeres skattejakt, hinderløyper, spøkelsesturer, rideturer og rafting for å nevne noen.

Dette er bare et lite utvalg av hva Unike Reiser kan tilby. Vi skreddersyr programmet etter klassens faglige innhold og deres ønsker. Dere vil så få et tilsendt et uforpliktende og detaljert program.

Pin It on Pinterest