Tanque Verde Ranch

– Resort ranch i Arizona!

Dette er det mest kjente ranch- programmet i Arizona. Ranchen ligger øst for Tucson og grenser til Saguaro nasjonalpark. En av Amerikas eldste kveg- og gjestrancher som har blitt oppgradert til en luksuriøs ranch som byr på den ultimate opplevelsen. Om det gjelder mat, aktiviteter eller overnatting, så tar vertskapet stolthet i å gi deg et eksepsjonelt opphold.
Ranchen ligger vakkert til i ørkenområdet, omgitt av Rincon- fjellene.
Du vil gjenoppleve historien når du rir på de milelange stiene som snor seg gjennom ørken og fjell, hvor Apache- indianere en gang ventet stille på å angripe cowboyene. Etter endt ridetur kan du sparke av deg de støvete skoene, lene deg tilbake og nyte den spektakulære solnedgangen akkurat slik de tidligere cowboyene gjorde etter en lang dag på hesteryggen.

Ranchen har 69 rom i ulike kategorier, plassert rundt om i fjellskråningen. Alle rommene er autentisk innredet og har utsikt over enten fjellene eller ørkenen. Alle rommene har balkong, aircondition, bad med dusj og toalett, peis, et lite kjøleskap og WiFi.

Fasilitetene inkluderer spisesal, bar, basseng (inne og ute), fire tennisbaner, basketballbane, spa, sandvolleyball, yoga og treningssenter.

Rideturer tilbys hver dag, med turer for nybegynnere og erfarne ryttere – og alle turer er inkludert! Her finner du et variert og spennende program så ingen dag er lik. Det arrangeres heldagsturer, piknikturer, frokosturer, rideturer i solnedgangen og mange andre turer.
Andre aktiviteter som er inkludert er guidede fotturer, sykling og naturturer.
Det kan arrangeres turer med jeep og fiske (tillegg kan forekomme).

For familiens minste er det egen barneklubb for de mellom 4-12 år og er inkludert. Ved ankomst blir barna plassert i grupper i henhold til alder. De små cowboyene deltar på aktiviteter og ridning. I løpet av dagen er de med på mange spennende aktiviteter og opplevelser. Merk at aktivitetene varierer i henhold til alder og erfaring.
Det arrangeres også Kids Day Camp (7-12 år). Barna får også mulighet til å vise frem sine nylærte kunster i ridekonkurranser. Det er ikke bare hester som står på programmet. Det blir også svømming, fiske, fortellinger om naturen, hestestell, turer med hest og vogn, tegning og andre aktiviteter som hører hjemme på en ranch.
Merk at deltagelse i Kids Day Camp må bestilles på forhånd og er ikke inkludert. Avgiften betales direkte til ranchen.

Ranchen er kjent for sine utmerkede og varierte måltider. To dager i uken er det BBQ utendørs med western underholdning og en Ville Vesten- stil over maten.

Inkludert i oppholdet er overnatting, tre måltider om dagen (frokost, lunsj og middag), ranchaktiviteter som frokostrideturer (torsdag og søndag), BBQ med live underholdning (onsdag og lørdag), hesteridning, mountain biking, fiske, guidede fotturer, yoga og tennis, barneklubb, underholdning, lokale skatter og tips.
Ikke inkludert er alkohol, brus og vann på flaske, spa- behandlinger, golf og utvalgte rideturer (solnedgangsturer og private ridetimer).
Hver dag legges det frem en oversikt over hvilke aktiviteter som er inkludert og ikke inkludert den dagen.

Nærmeste flyplass er Tucson International.

Pin It on Pinterest