Stagecoach Trails Guest Ranch

– Guest ranch i Arizona!

Denne ranchen ønsker gjester i alle aldre velkommen til å komme og oppleve en Dude Ranch hvor Gamle vesten blandes med den nye. Ranchen ligger i den nordvestlige delen av Arizona, i Mohave- ørkenen. Når du ankommer Stagecoach er det som å trå tilbake i tid, og du føler deg som en ekte cowboy.
Dine verter, JP og Tricia McCormick, gjør sitt ytterste for at gjestene skal føle seg som en del av familien og få et minneverdig opphold.

Ranchen er bygd opp som en gammel westernby, og kan ta imot 42 gjester. Hovedbygningene er Froniter Lodge og Hualapai Dining Room, hvor temaet er western.
Hvert rom har veranda med gyngestoler og benker, utsikt over kaktushagen eller fjellene, aircondition, bad, miljøvennlig badeprodukter og hårføner.
Rommene og badene er store, og handikappvennlige.
Noen av rommene er sammenkoblede.
Rommene i bygningene Mohave og Rawhide passer for små familier og par, og kan ta opptil 4 personer.
Suitene Santa Fe og Palo Verde passer for større familier og inkluderer to soverom (1 stor seng og to dobbeltsenger), stue med sovesofa og peis. Disse familiesuitene kan ta opptil 8 personer.

Fasilitetene inkluderer utendørssvømmebasseng, hot tub, restaurant, resepsjon, underholdning og aktiviteter. Det kan også arrangeres egne aktiviteter for barn.
Underholdningen varierer, og består av leirbål, historiefortelling, sang fra cowboyene, linedans og spillkvelder.

Aktivitetene består av hesteridning, bordtennis, hesteskokasting, basketball, biljard, fotturer, bueskyting og turer med hest og vogn. Det er også en liten petting zoo hvor barn og voksne kan hilse på dyrene. De har også ATV for utleie (mot tillegg).
Hesteridning står i fokus, og det foretas både korte og lengre turer på hesteryggen samt spesialturer. Det er eget rideopplegg for familiens minste.
Merk at det er ingen rideturer på søndager!

Dette er en All Inklusive Ranch. Inkludert i oppholdet er overnatting, tre hjemmelagde måltider (frokost, lunsj og middag) per dag, to rideturer per dag (med unntak av søndag), aktiviteter som bueskyting, fotturer og tur med hest og vogn, fri bruk av sykler og tips til personalet.
Merk at søndag serveres det buffé brunsj, og ikke frokost.
Alkohol må selv medbringes om dette er ønskelig.

Stagecoach Trails Guest Ranch er tilpasset rullestolbrukere. Rommene og badene er store og handikappvennlige. Hesteridningen og flere av aktivitetene er også tilrettelagt for de med spesielle behov.

Nærmeste flyplass er Las Vegas (2 timer med bil). Ranchen ligger fem timer med bil fra Los Angeles og 3 timer fra Grand Canyon.

Pin It on Pinterest