Black Leg Ranch

– Working ranch i North Dakota!

Kom å oppleve Ville Vesten! Gå tilbake i tid, til den gang cowboyene red over de åpne slettene. Til et landskap hvor indianerne jaktet bison i flokker på 10 000 eller flere. Styr hesten på stier fra 1800-tallet mens kveget drives fremover. Se et landskap som ikke har endret seg så mye siden de nybyggerne ankom eller Lewis og Clark la ut på sin ekspedisjon i 1804. Black Legende Ranch ble grunnlagt i 1882 og er eldre enn North Dakota! Ranchen eies og drives fortsatt av samme familie som la ned grunnsteinen i det forrige århundre.
Et opphold her gir dere ikke bare basisinnføring i hvordan en ekte kvegranch fungerer, men også en historielekse i området fra nybyggernes tid og frem til i dag.
Dette er ikke en ”dude ranch” eller en ”working ranch”. Det er en ”Working Cattle Ranch”. Med åpne armer blir du ønsket velkommen og får en ekte cowboy- opplevelse.

Trehyttene er sjarmerende og varierer i størrelse.
Deer Dwelling Lodge har veranda, soverom, bad, spiseområde, flatskjerm-tv, oppvarming, fire senger og fullt utstyrt kjøkken. Den kan ta opptil fem gjester.
Pheasant Haven Lodge har veranda, 6 soverom, to bad med dusj, Jacuzzi, flatskjerm-tv, pokerbord, 14 senger, fullt utstyrt kjøkken, stue og spiseområde. Den kan ta opptil 14+ gjester.
Grand Lodge er i gåavstand fra Deer Dwelling lodges og Pheasant Haven. Her er det en stor bar, private suiter med eget bad (hvorav en har jacuzzi), kjøkken, veranda, flatskjerm-tv og gratis WiFi.

Hesteridning står i fokus på denne ranchen, og gjestene fordeles etter ferdigheter. Dette er ikke den vanlige rideturen på oppmerkede stier, men mer over et åpent landskap. Rideprogrammet avhenger av hvilke oppgaver som skal utføres og dine ferdigheter. I mai ankommer kveget og det er gjerne i denne perioden at det meste av kvegflyttingen skjer.
For familiens yngste deltagere er det egne opplegg for riding, og barna lærer også om hestene.
Merk at det er ingen hesteridning på søndager.

Aktiviteter som tilbys er hesteridning, sykling, fotturer, kjøring med ATV, leirbål, fiske, hay rides, petting zoo, svømming, underholdning og muligheter for å være med på kvegdrift.

Inkludert i oppholdet er overnatting, 3 måltider om dagen (frokost, lunsj og middag), hesteridning (1-2 ganger om dagen), underholdning på kvelden, aktiviteter (spesifiseres ved ankomst), lokale skatter og tips.
Ikke inkludert er alkoholholdig drikke. Merk et noen av aktivitetene kommer i tillegg.

Ranchen er åpen i perioden april og ut august. Det er minimum 3 netters opphold. Passer for familier, venner og par.
Barn under 2 år anbefales ikke.

Pin It on Pinterest