Kjør selv på Island

– Frihet og fleksibilitet i vakre omgivelser!

Du reiser på ferie med det som mål å oppleve noe nytt, se ting du aldri har sett før. Bilferie på Island gir deg en fantastisk ferie med frihet og fleksibilitet. Et nytt eventyr ligger på lur rundt neste hjørne. En bilferie på Island er en flott måte å bli kjent med landet på. I eget tempo kan du utforske naturen og byene nærmere.
Det er ikke mange land du på få dager kan komme deg helt rundt i med bil, og hvor landskapet blir mer og mer imponerende for hver mil som går. For side om side med veien dukker massive fjell, små gårder, islandshester, knallgrønt vann og mektige fossefall opp.
Rundt neste sving, lenger øst og litt nordover i landet, venter frodige sletter, ørkenlignende sand, gigantiske fjell og kokende vann som pipler opp av bakken. Så passerer du må bygder med bare noen hundre innbyggere. Det er nettopp steder som dette som får besøkende fra hele verden til å måpe.

For deg som ønsker å bestemme reiseruten og innholdet selv, tilbyr vi en Kjør – Selv – pakke hvor det kun er bestilt fly og leiebil. Resten av oppholdet og reisens innholde bestemmer dere selv.
Det andre alternativet er vår Komplette Kjør – Selv. Her er fly, leiebil og overnatting bestilt på forhånd. Om ønskelig kan vi også bestille utflukter og aktiviteter. Med andre ord så er bare kjøring overlatt til deg. Dermed slipper dere å tenke på hvilke severdigheter dere burde hatt med eller bekymre dere om å finne et sted for natten.

På Island kan dere enten holde dere i et område eller kjøre øya rundt. Spørsmålet om hvor og hva kommer an på hvor lang tid dere disponerer og hva dere ønsker å oppleve. Vi hjelper dere med å sette sammen en komplett pakke som gjør reiseruten behagelig, slik at dere også får tid til å slappe av og nyte de stedene dere besøker.

Avstandene på Island er forholdsvis korte, slik at det ikke er noe problem å ha med seg barn på bilferie rundt på Sagaøya. Island byr på uendelige mange muligheter for opplevelser og aktiviteter, både for små og store. Hesteridning på skjønne islandshestene, hvalsafari, fisketurer eller bading i varme kilder er bare noe av det den lille øya kan by på.

Det viktigste å huske på når du skal på bilferie på Island er hvor turen går. Reiseruten avgjør hva slags bil du bør leie. Det er anbefalt firehjulstrekker for ferdsel utenfor de asfalterte hovedveiene.
Bobil er et godt alternativ for deg som ønsker fleksibilitet til å stoppe når og hvor du ønsker, og vil slippe å tenke på finne et sted å overnatte.

Vi har forslag på rundturer til de ulike landsdelene, eller hele Island rundt. Fortell oss hvor lenge dere vil være på Island, hvilke områder dere vil se og hvilke aktiviteter som interesserer dere slik at vi kan hjelpe dere med å sette sammen den ultimate Islandsopplevelsen med bil.

Pin It on Pinterest