Kjør – Selv Ferie

– Biltur på dine premisser!

En bilferie gir deg frihet til å tilrettelegge reisen akkurat slik du ønsker, enten du ønsker natur, storbyer eller kyst.

Vi tilbyr to typer Kjør – Selv pakker: For de som ønsker å farte rundt med bil, men ønsker å stå fritt til når og hvor de vil overnatte, bestiller vi fly og leiebil. Med utgangspunkt i hvilket område dere vil utforske, setter vi opp et forslag på program, men dere står selv fritt til å ta en liten de tour hit eller dit. Det eneste som da er spikret, er avreisedag og hjemreisedag samt leiebilen. Utflukter, aktiviteter, severdigheter, hoteller og måltider velger dere selv.

Andre alternativ er en vår Komplett Kjør – Selv. Her er fly, leiebil og hoteller bestilt på forhånd. Med andre ord er det bare kjøringen som er overlatt til deg. Før avreise har du bestemt hvor du skal bo og hva du ønsker å oppleve. Dermed slipper du å tenke på hvilke severdigheter er verdt å få med seg og bekymringer for ledige hotell.

USA er det naturlige valg for en bilferie. Problemet med USA er bare å bestemme seg for hvor du skal legge turen? Østkysten? Sørstatene? Nord? Vestkysten? USA på tvers? Route 66? Mulighetene er nesten uendelige i bilens land. Uansett hvilken del av USA du foretrekker å utforske med bil, så vil kjøreturen bli uforglemmelig.

Sør – Afrika lokker med den historiske og velkjente Garden Route. Som navnet tilsier er dette et blomsterparadis med vakre laguner og kilometer lange strender vekslende med bratte fjell som stuper ned i havet – og imponerende skoger. Underveis kan du oppleve strutsefarmer, dryppsteinsgrotter, fotturer, fiske, nasjonalparker, dykking med hvithai, spise god mat, strikkhopping og hvite strender. Bilturen kan også legges til Stellenbosch, kjent for sine vingårder. Det er også mulig å kjøre bil selv i flere av nasjonalparkene i Sør – Afrika.

Island – den lille, vakre øya passer utmerket for bilister. Veinettet på Island er imponerende, landets størrelse og innbyggerantall tatt i betraktning. Med bil er det lett å utforske den vakre naturen, severdigheter og aktiviteter på Island. Hver del av øya har sitt særpreg som bør oppleves. Den ene natten sover du på et flott hotell i Reykjavik og neste natt sovner du inn på en bondegård mens sauene breker i natten.

Vi hjelper deg med å skreddersy din bilferie – slik at du ikke kjører mil etter mil forgjeves, men får med deg de store severdighetene – eller de små, som også er verdt å ha med seg.

Pin It on Pinterest