Jentetur

– No boys allowed!

I dagens hektiske samfunn er det viktig å sette av tid til å pleie gode vennskap og skape nye minner sammen. Jenter på tur har det morsomt sammen. Glemt er hverdagens stress og bekymringer og det er god mat og drikke og en skikkelig jenteprat som står i fokus. Dere velger reisemålet – vi står for planleggingen. Lettere enn dette blir det ikke å dra på tur med jentene!

I Polen er det flere storbyer som frister en jentegjeng. Kraków, Warszawa, Wroclaw og Gdansk blander enorme shoppingsentre med gamle bygg, utallige restauranter, kafeer, barer og ølkjellere. Tilbring dagen med shopping, lunsj og deretter en avslappende massasje på et lekkert spa.

Marokko er bra nok for jentene i Sex og Singelliv, og er et flott valg for jentegjengen. Bo på en riad, et tradisjonelt marokkansk hotell. I Marrakech kan dere slå dere løs på markedet og fylle kofferten, slå dere ned på en kafé og vandre rundt i trange smug. Så nevner vi aktiviteter av den behagelige sorten, du vet, slik som hammam massasje, dampbad og meditasjon.

Spania er alltid forlokkende, og frister jentene med storbyliv, shopping, vingårder og bobler i glasset. Kombiner aktiviteter i landlige omgivelser med severdigheter i byene. Dere kan bli med å tråkke druer, for senere på kvelden å nyte smaken av god vin, piknik blant vinranker, massasje, sykkelturer og kokkekurs. Når solen forsvinner ned i horisonten, hopper dere i bassenget eller tilbringer kvelden med et flamenco show. Ønsker dere en jentetur litt utenom det vanlige, er pilegrimsruten Camino de Santiago et utmerket valg.

Island – det perfekte land for en jentetur! Reykjavik lokker med sine varme kilder, massasje, skjønnhetssalonger, sauna, rideturer, shopping, gode uteliv, restauranter, vulkansafari og trendy kafeer. Intet sted er bedre enn å knytte jentegjengen sammen som Sagaøya.

New York. Det skal godt gjøres å oppleve denne storbyen på en langhelg, men med litt planlegging får du med deg mye. Manhattan byr på shopping de luxe, musikal på Broadway, frokost i SoHo, restauranter, Empire State om kvelden, jogging eller skøytegåing i Central Park, Frihetsgudinnen… Bli gjerne med på en guidet tur som har spesialisert seg på attraksjonene fra både Gossip Girl og Sex & Singelliv.
Eller Minneapolis, hvor USAs største kjøpesenter ligger! Bo rett ved siden av Mall of America, slik at du har kort vei for levering av handleposer før du legger ut på ny runde. Alt du trenger av restauranter, barer og kinoer, finnes her. Det er til og med en fornøyelsespark i senteret. Uttrykket «Shop till you drop» gir mening i Minneapolis.

Vi skreddersyr reisen for dere. Ønsker dere spa, sightseeing, fotturer, besøk på vingård, riding på hest eller kamel, overnatting i ørken eller luksushotell, unike restauranter eller konkurranser, vi hjelper dere med planlegging. Alt dere trenger å gjøre er å bestemme hvor og når – resten ordner vi!

Pin It on Pinterest