Off Road i Gdansk

– Skikkelig adrenalinkick for menn!

Boys will be boys – og trenden nå er at guttegjengen på tur er ute etter litt mer enn bare avslapning og kald øl. Denne reisen byr på et skikkelig adrenalinkick og gjør at dere kan oppleve Gdansk både på land og i luften!
Gdansk er bare en kort flyreise unna, og det er en by hvor dere virkelig kan nyte dagene med mange spennende aktiviteter, bo bra og spise og drikke godt. Turer med vennegjengen blir en etterlengtet pause fra hverdagen, hvor dere kan slappe av og bare tenke på dere selv.

Dette er en luksustur for guttene som virkelige vil skjemme seg bort, og inkluderer fly, overnatting, transport til og fra flyplassen og privat sjåfør til disposisjon hver dag mellom klokken 09:00 – 18:00.
Turen varer i 4 dager/3 netter.

Vel fremme i Gdansk blir dere møtt av en sjåfør på flyplassen som kjører dere til Hotel Grand Cru hvor dere sjekker inn. Hotellet ligger i hjertet av byen, slik at det er kort avstand til restauranter og barer. Luksus, komfort og sofistikert interiør gjør at hotellet passer utmerket for guttegjengen. Mursteinsbygningen gir et innblikk til middelalderen, og atmosfæren på hotellet er ganske så unik.

Det handler om fart og spenning, så gutteturen starter med Off Road kjøring i Nissan Patrol GR- er gjennom et ufordrende og kupert terreng. En instruktør vil hjelpe erfarne fører med å oppnå det som er nesten umulig å oppnå, og nybegynnere blir hektet på off road kjøring. For de mindre modige tilbys en naturskjønn kjøretur der instruktøren kjører bilen.
Opplæringen varer normalt én time, og det er deltageren som kjører bilen selv. I passasjersetet sitter instruktøren og kommer med gode råd og tips.
Det er kjøring på både bane og terreng. Turene kjøres hele året – uansett vær. Jo verre vær, desto bedre for da blir det mer interessante forhold for off road kjøring i terreng!

Et tandem fallskjermhopp vil gi dere et utrolig adrenalinkick i kontrollerte og trygge omgivelser. Som passasjer er du fastspent med et spesielt seletøy til instruktøren og skjermen. Flyet tar dere med opp i riktig høyde der du hopper ut. De første 30-40 sekundene vil du oppleve et fritt fall i cirka 200 km/t. Etter skjermåpning vil instruktøren veilede dere gjennom nødvendig teknikk på hvordan dere skal styre skjermen. Dermed er dere med på å styre skjermen selv.
Underveis er det med en kameramann som filmer og tar bilder slik at hoppet over Gdansk kan dokumenteres hjemme.

Høres fallskjermhopping litt for utfordrende, kan dere bli med på en tur med paraglider sammen med en instruktør. Flyturen er på mellom 10-20 minutter og er en flott opplevelse. Dette er en tandemtur med elementer av akrobatisk paragliding – og absolutt verdt å få med seg!

Det er heller ingen hemmelighet at også menn liker å skjemme bort seg selv. Hvorfor ikke legge inn en SPA- behandling på Mera Spa? Vi har satt sammen en pakke som kalles Day Spa for Him. Pakken inkluderer tilgang til bassenger og badstuer, faglig råd om hud- og kroppspleie både på SPA og hjemme, klassisk massasje og ansiktspleie med Shi-Zen D- tox massasje. Hver gjest får også en SPA bag med badekåpe, håndkle og engangs badetøfler til bruk under besøket. Te og
vann serveres mens dere slapper av i avslapningsrommet og nyter utsikten over havet.

Denne turen kan tilrettelegges med andre aktiviteter/utflukter og kan forlenges om ønskelig.

Opplev Gdansk med guttegjengen – i Off Road- stil!

Pin It on Pinterest