Guttetur

– Boys will be boys!

Det skal visst være bevist, gjennom relativt respektabel forskning fra flere institusjoner, at menns helse blir bedre av å dra på guttetur. Den største effekten er, ikke overraskende, på den mentale helsen. Gutter på tur, en gjeng gode kamerater, gir avkobling og overskudd. Uansett hvilken grunn du har for å komme deg bort litt sammen med gode venner, setter vi sammen en unik tur for dere.

Polen er bare en kort flytur unna, og dermed en utmerket destinasjon for en langhelg med gode venner. Storbyer som Kraków, Gdansk og Warszawa lokker med sine sjarmerende (og rimelige) ølhaller, god mat og uteliv. For de som vil ha frisk luft og natur mens de er på tur, kan dere legge turen til Zakopane for en ski – opplevelser om vinteren eller fotturer om sommeren. Naturligvis er det ikke mangel på uteliv. Båtturer er også meget populært i De mauriske sjøer. Ønsker dere en kombinasjon av avslapning og underholdning, kan vi arrangere aktiviteter for gjengen. Den mest populære av disse aktivitetene heter ganske enkelt «Skål» og innebærer vodka og hvordan, når og hvem du skal servere den til. Eller hva med en kveld blant sjørøvere, bartender kurs, Hawaii – kveld, båtbygging eller et adrenalinkick med paintball, quads og hopping fra  trær? Mulighetene er enda flere, og det er nesten bare fantasien som setter grenser.

Island, den lille øya med så mange muligheter. Legger dere gutteturen hit kommer dere ikke til å kjede dere, det er helt sikkert. Uansett når på året vil Island ha noe for dere: Rafting, snøscooter, ridning, fiske, bading i varme kilder, fjellklatring, fotturer, fiske, hvalsafari, dykking og golf. Om sommeren kan du nemlig spille golf døgnet rundt på grunn av midnattssolen. Om vinteren spilles det også golf, men da med rød ball på de snødekte banene.
Bli med å feir Ølets – dag, delta på en ekte Viking – middag eller smak på gravet hai som skylles ned med brennevinet Svartedauden.

USA er mulighetenes land, og her kan du oppleve storbyene New York og Las Vegas. Las Vegas har alt en guttetur trenger, og det ender ikke nødvendigvis slik det gjør i filmene Hangover. Byen som aldri sover tilbyr gambling, show, sene nattetimer, skytebaner, kjøre sportsbilder, berg – og dal – baner, restauranter, underholdning og aktiviteter.
New York lokker med kombinasjonen øl, restauranter, barer og idrett, og er alltid en hit. Vil du se NY Rangers utkjempe sine kamper i verdens mest berømte arena, Madison Square Garden? I gigantmetropolen kan du velge mellom ishockey, basketball, baseball og amerikansk fotball.
For de som ønsker natur og opplevelser, er Fort Lauderdale et utmerket valg. Dypvannsfiske på båt med en kjølebag full av drikke, sol og bilder med dagens fangst. I tillegg er det utmerkede strender, gode hoteller og restauranter, flere golfbaner og en tur til Everglades med alligatorer og luftputebåt.

Romania lokker med sine naturopplevelser som fiske, ski, golf og mountain biking. I tillegg kommer historiene om blodsugende vampyrer, middager i Draculas slott og rimelige drikkevarer.
Selv om Romania ikke er det første landet som dukker opp når dere skal planlegge en guttetur, så er det verdt å vurdere. Romania er spennende og har uendelige mye å by – spesielt for en gjeng med gutter på tur.

Sør – Afrika, ja, det er nok ikke aktuelt for en langhelg med kompisene, men for en litt lengre tur er landet genialt. Cape Town er en av verdens vakreste byer, og byr på underholdning, restauranter, god mat, rimelige drikke og attraksjoner. Fra Cape Town kan dere bli med på dykking med hvithai, slå noen runder golf, dra på safari, hilse på pingviner eller vinsmaking.

Vi skreddersyr reisen for dere. Fortell oss hvor dere vil reise, og vi hjelper dere med planleggingen. Alt dere trenger gjøre er å bestemme hvor og når – resten ordner vi!

Opplevelser

Pin It on Pinterest