Golf i Tanzania

– Spill golf på en av verdens vakreste baner!

Tanzania tilbyr den perfekte kombinasjon av natur, kultur og golf. Spill en runde på en av de vakreste golfbanene i landet, mens Mount Meru ruver i bakgrunnen, for så å oppleve spektakulære safariopplevelser i et av Afrikas beste safariland.

Golf er ikke den største turistattraksjonen i Tanzania, men det gjør ikke opplevelsene noe dårligere av den grunn. Landet byr på en rekke flotte baner, hvor du virkelig får utfordret deg selv – samtidig som du er omgitt av en natur som nesten tar pusten fra deg.
Kilimanjaro Golf & Wildlife Estate er Tanzanias første 18- hulls Championship bane, og befinner seg mellom Mount Kilimanjaro og Mount Meru. En runde eller flere på denne banen er garantert en uforglemmelig opplevelse for enhver golfentusiast!

En golfreise til Tanzania kan kombineres og tilrettelegges etter alle reisendes ønsker. Du trenger ikke være innbarket golfentusiast for å være med på turen. Mens golfspilleren koser seg under en skyfri afrikansk himmel, kan reisefølge kose seg med en massasje på resorten eller delta på en utflukt. Ferieturen kan fint kombineres med spektakulære safariopplevelser i noen av verdens mest kjente nasjonalparker og late dager på stranden på Zanzibar.

Vi skreddersyr golfreisen slik at den passer dine ønsker og drømmer, enten dere reiser som par, vennegjeng, familie eller gruppe.

Ta med deg golfkøllene på ferie – og ta utfordringen på golfbanen i Tanzania!

Pin It on Pinterest