Golf på Island

– Island byr på en golfreise utenom det vanlige!

Golfreise er vel ikke det første du tenker på når du hører Island, men Sagaøya byr på store og uforglemmelige golfopplevelser. Faktum er at det er utrolig spennende å spille her – med helt annerledes baner enn i Norge. Island lokker med hele 70 baner, og i Akureyri ligger verdens nordligste bane. En runde golf under midnattsolen er nok ganske uvirkelig for mange, men det kan skje på Island!

Fra hovedstaden Reykjavik når du en rekke baner innen en times kjøretur. Islendingene vet å argumentere for hvorfor du skal legge golfreisen hit. Det er flotte og spektakulære baner på den lille øya, hvor av 15 av disse er 18-hullsbaner og et 50-talls med 9 hull. Avgiften (green fee) er langt lavere enn i Norge (og landene rundt Middelhavet) og mange av banene går i ett med naturen.

Golfbanene er helt annerledes enn i Norge – mer åpne – uten trær og med knallhard, svart lava i røffen som krever at du har tungen rett i munnen når du slår.
Keilir golfbane anses av majoriteten av golfere som den beste på Island. Det er en vakker golfbane. Og djevelsk vanskelig. De første ni hullene regnes blant de mest spektakulære og vanskeligste på Island. Så heter da også front nine Lavabanen.

I tillegg har Island et bredt spekter av spennende og herlige aktiviteter å by på. Dermed er Sagaøya perfekt for en kombinasjon av opplevelser – hvor golf naturligvis står i sentrum. En golfreise til Island kan kombineres og tilrettelegges alle reisendes ønsker. Du trenger ikke være innbarket golfentusiast for å være med på turen. Mens golfspilleren koser seg med utfordringene på banen, kan resten av reisefølge kose seg i varme laguner, på hesteryggen eller begi seg ut på fottur, hvalsafari eller en sykkeltur.

Vi skreddersyr golfreisen slik at den passer dine ønsker og drømmer, enten dere reiser som par, familie, vennegjeng eller gruppe.

Slå et slag – mellom lava, geysirer og under midnattsolen – på golfreisen til Island!

Pin It on Pinterest