La Manga Club

– Perfekt for en golfreise til Spania!

La Manga Club i Cartagena (Murcia) er perfekt for alle – uansett hvordan du ønsker å tilbringe ferien. Dette er et flott og eksklusivt resort med et hotell (5*), et leilighetskompleks (4*), tre golfbaner, 28 tennisbaner, åtte fotballbaner og et enormt trenings – og velværesenter.

La Manga Club anses som et av Europas beste resorter for ferie, sport – og avslapning. Det er slett ikke uten grunn. Så med andre ord: Dette er en golfspillers drøm!
Resorten er omgitt av parker og strender og tilbyr luksus, avslapning, sport og flott vær året rundt!

La Manga Club er sport: De lever det, puster det og støtter det. De sportslige forholdene, sammen med de førsteklasses fasiliteter og unike områder, gjør et opphold her ganske så uforglemmelig.
Velg mellom golf, tennis, fotball, cricket, rugby, triathlon, dykking, hesteridning, mountain biking, lacrosse og løping.

Om det er noe som fremhever La Manga Club som er av verdens beste resorter for sport, så er det golf. Resorten er hjem til tre 18-hulls golfbaner, hver med sitt særpreg:
The North Course, designet av anerkjente Robert Dean Putman.
The South Course, designet av Putman og senere ommodellert av Arnold Palmer.
The West Course, designet av Dave Thomas.
• I tillegg er det banen Pitch & Pull (18-hull), designet av Severiano Ballesteros.

Disse spektakulære golffasilitetene inkluderer også en av de beste Golf Practice Center i Europa og det nye Golf Academy: La Manga Club Golf Training Center, med et nytt system innen opplæring og trening. Teamet her ledes av den velkjente instuktøren Thomas Johansson.

Det er ikke uten grunn at La Manga Club er blitt stemt frem til Beste Hotell/Golf Resort i Spania hele fem år på rad. Det har også vært vertskap for Spanish Open og Spanish PGA Championship.

Alle tre banene er blant de 40 beste i Spania, og The West Course står på listen over Europas 100 beste golfbaner.

Du kan velge mellom flere ulike overnattingsmuligheter:
Det luksuriøse Principe Felipe er et femstjerners hotell som de som ønsker førsteklasses fasiliteter. Alle rommene har utsikt over golfbanene eller svømmebassenget og vakre hager.
Las Lomas Village (firestjerners) passer for familier eller de som ønsker litt mer frihet under oppholdet. Du kan fortsatt benytte deg av resortens mange fasiliteter. Leilighetskomplekset ligger tett på La Manga Clubs Wellness Center. Herfra har du flott utsikt over resorten og mot Mar Menor og Calblanque Natural Park.

Ønsker du å slappe av og holde deg i form, er Wellness Center det perfekte sted for deg.
Med spa og treningssenter vil du ikke ha noe problem med å opprettholde treningen under ferien – og så unne deg en velfortjent massasje etter endt økt.

La Manga Club tilbyr 15 restauranter og barer, inkludert 37 Spike & Sports Bar nær klubbhuset, så du kommer ikke til å gå sulten under oppholdet.

Velkommen til La Manga Club – hvor golfspillere får alt de kan ønske seg!

Pin It on Pinterest