Golf i Spania

– Nordmenns favorittsted for golfreiser!

Spania lokker med sitt behagelige vær og flotte strender. Ferien skal gjerne inneholde sol, bad, god mat og avslapning. Flere og flere pakker også med seg golfbagen når de reiser til Spania – og det er ikke uten grunn. Rundt om i landet er det 402 golfbaner, så det byr ikke på problemer å finne et sted å svinge golfkøllen. Uansett om du skal reise med dine venner eller familie så finnes det hoteller og golfbaner som gjør at alle kan bli fornøyd med oppholdet.

En golfreise til Spania kan kombineres og tilrettelegges etter alle reisendes ønsker. Du trenger ikke være innbarket golfentusiast for å være med på turen. Mens golfspilleren koser seg under en skyfri himmel, kan resten av reisefølge kose seg på stranden, utflukt, andre aktiviteter eller slappe av med en massasje.

La Manga Club i Cartagena (Murcia) er perfekt for alle – uansett hvordan du ønsker å tilbringe ferien. Dette er et flott og eksklusivt resort med et hotell (5*), et leilighetskompleks (4*), tre golfbaner, 28 tennisbaner, åtte fotballbaner og et enormt trenings – og velværesenter.
La Manga Club anses som et av Europas beste resorter for ferie, sport – og avslapning. Det er slett ikke uten grunn. Så med andre ord: Dette er en golfspillers drøm!

Vi skreddersyr golfreisen slik at den passer dine ønsker og drømmer, enten dere reiser som par, vennegjeng, familie eller gruppe.

Ta med deg golfkøllene til Spania – og test din styrke på golfbanen!

Opplevelser

Pin It on Pinterest