Golf i Sør-Afrika

– Et afrikansk golfeventyr!

Golf i Sør-Afrika er spennende. Ikke bare kan du oppleve noen av verdens beste golfbaner med flotte beliggenheter, og golfferien kan kombineres med safari, aktiviteter og god mat og drikke.
Sør-Afrika byr på mange fine utfordringer for en golfspiller. Landet har en rekke gode spiller, som blant annet Ernie Els og Retief Goosen. Samtidig har golf lange tradisjoner i dette vakre landet som er ganske uoppdaget av verdens golfspillere. Det finnes flotte og imponerende golfbaner rundt om i Sør-Afrika. Bare i Johannesburg- området er det over 30 baner. Noen av de flotteste beliggenhetene har banene ved Natal- kysten.

En golfreise til Sør-Afrika kan kombineres og tilrettelegges etter alle reisendes ønsker. Du trenger ikke være innbarket golfentusiast for å være med på turen. Mens golfspilleren koser seg under en skyfri afrikansk himmel, kan partneren slappe av med en massasje på resorten eller delta på en utflukt. Ferien kan fint kombineres med safariopplevelser i de mange nasjonalparkene eller viltreservatene, kjøretur langs Garden Route med stopp for både golf og andre aktiviteter underveis, besøk i Cape Town, late dager på stranden eller med vingårdbesøk i Stellenbosch.
Luksustoget Rovos Rail tilbyr egne golfturer, med alternativt program for ikke- golfere. Dermed får alle parter akkurat det de måtte ønske!

Noen av de flotteste golfbanene inkluderer Fancourt Country Club i George, Gary Player Country Club i Sun City, Durban Country Club og South Coast Golf Circuit sør for Durban og Hans Merensky Golf Course i Phalaborwa rett utenfor Kruger nasjonalpark.

Vi skreddersyr golfreisen slik at det passer dine ønsker og drømmer, enten dere reiser som par, vennegjeng, familie eller gruppe.

Ta med deg golfkøllene på ferie – og slå et slag i Sør-Afrika!

Pin It on Pinterest