Firmaturer

– Moro med jobben!

Hvem har sagt at jobb bare skal dreie seg om arbeid? Arbeidsdagen handler også om det sosiale, trivsel og kunnskap om det du driver med. Reiser og opplevelser knytter mennesker nærmere sammen, tar deg vekk fra hverdagen, gir inspirasjon, nye erfaringer og minner for livet.

Firmaturer
En vellykket firmatur inspirer og styrker samholdet blant de ansatte, som igjen vil medvirke til økt motivasjon og trivsel på arbeidsplassen. Skal turen ha faglig innhold er det flere hotell som har konferansemuligheter med moderne utstyr for både små og store grupper.
Om ønskelig kan vi også tilrettelegge bedriftsbesøk hvor dere besøker en islandsk bedrift som opererer innenfor deres bransje.
Kombinasjonen med nye omgivelser, felles aktiviteter og opplevelser, ny inspirasjon og følelsen av å bli verdsatt vil garantert gi økt motivasjon og bedre arbeidsinnsats og samhold hos dine ansatte.

Kick – off
Når firmaet samles under et Kick – Off gir det grobunn til trivsel og glede. Det kan være for å feire starten eller slutten av et innbringende år, begynnelsen på et nytt prosjekt eller bare for å være sammen.
Et Kick – Off inneholder morsomme og spesielle aktiviteter og utflukter med særpreg. Hva med en dag med snøscooterkjøring på Island? Dagen avsluttes med en middag, i ekte Vikingstil. Et bad i varme kilder, ridetur, hvalsafari, grottetur eller kajakk på Sagaøya er både forfriskende og uforglemmelig.
I Polen er det flere ulike båtturer, fra rib til en original yacht, sykkelturer, matturer og adrenalinkick. Bli med paintball, kjør firehjulstrekkere eller go cart, dyphavsfiske og lag deres egen film. Kvelden avsluttes med en god middag, med polske drikkevarer til.

Teambuilding
Teambuilding er en felles betegnelse for ulike aktiviteter som brukes for å berike sosiale relasjoner og definere rollene innenfor et lag, som ofte involverer samlede oppgaver. Ønsker du å motivere dine ansatte slik at dere oppnår mer samhold i bedriften og sette fokus på viktige felles mål? Kanskje trenger de ansatte å bli bedre kjent og utvikle sitt teamarbeid? Å reise bort fra de vanlige omgivelsene vil minske distraksjon og sette større fokus på den egentlige oppgaven og de mål som skal oppnås. Sosialt samvær med aktiviteter og oppgaver som krever samarbeid og nytenkning er både motiverende og setter fokus på felles mål og hvordan disse skal oppnås.

Jubileum
Et jubileum må feires skikkelig og når det feires i utlandet blir det en unik ramme rundt det hele. Det er mange flotte og spesielle hoteller og restauranter som gjør det lille ekstra for at dere skal få en minneverdig kveld. Utsøkte måltider og flott underholdning setter prikken over i’en for dere jubileum.

Julebord
Det er blitt mer og mer populært å legge julebordet i utlandet. Island er blitt en populær destinasjon for norske firmaer å avholde julebordet. Lille, men sjarmerende Reykjavik gir dere sjansen til å kombinere julebordet med opplevelsesrike aktiviteter. Med et stort utvalg restauranter, barer, hoteller og utflukter, er det nesten ingen begrensning for hva dere kan gjøre på Island.
Polen frister med sitt store utvalg av spennende byer, restauranter, barer og aktiviteter. Uansett hva dere ønsker å oppnå med julebordet, så ligger alt til rette for et vellykket opphold i Polen.

Konferanse
En spennende og interessant konferanse i utlandet hjelper deg å finne ny inspirasjon og energi. Når dere sammen opplever noe utenom det vanlige og omgås under omstendigheter utenfor kontorets fire vegger, øker inspirasjonen, kreativiteten og arbeidslysten. Besøk en bedrift, se fascinerende og interessante bygninger, lær om kulturen og historien i et annet land så utvider dere horisonten.
Konferanseoppholdet kan kombineres med artige og unike opplevelser som spa, temamiddager, underholdning og aktiviteter. Legg konferansen på en vingård i Polen eller i landlige omgivelser på Island. Bryt av møtene med hvalsafari, båttur eller en byvandring. Her er det mange muligheter for en spennende og lærerik konferanse.

Unike Reiser hjelper deg med å arrangere alle typer firmatyper i Polen og på Island slik at dere får en minneverdig opplevelse dere snakker lenge om!

Pin It on Pinterest