Familieferie

 – En reise med barn beriker turen!

Ferie med barn er like spennende og eventyrlig som da dere reiste av sted, bare dere voksne. Det er mange grunner til å reise med barn til land og storbyer som dere kanskje ikke har tenkt på tidligere. Det viktigste er å velge rett sted og aktiviteter, slik at barna er fornøyd. Vi har forstått at når barna er fornøyd, så er mamma og pappa fornøyd. Unike Reiser kan tilby en rekke turer for dere med barn – hvor programmet er lagt opp etter barnas behov – slik at ferien blir en suksess.

Når dere reiser med barn, kommer dere lettere i kontakt med andre. Det er naturlig, siden barn ofte vekker nysgjerrigheten hos andre, og dere kommer ofte til å få spørsmålet «hvor kommer dere fra»? Barn har også få hemninger når det kommer til å oppsøke kontakt med andre, spesielt andre barn. Ferien blir mye mer interessant når barna dine kommer hjem etter å ha tilbrakt noen dager på stranden med amerikanske barn, beundret dyrene på savannen med kenyanske barn eller spist middag hjemme hos en polsk familie.

På en familieferie må tempoet justeres etter de minste. Dermed vil dere ha mer tid til å slappe av og kose dere på de aktivitetene dere velger. Viktigst av alt er nok at når barn reiser, lærer de om andre kulturer. Barn har veldig godt av å lære og oppleve ting utenom hverdagen i Norge. Dyr, mennesker og kulturer de har lest om eller sett på tv, kommer til live, og dette kan barna ta med seg videre.

USA er et land som passer utmerket for en familieferie. De amerikanske storbyene har alle aktiviteter som barn fristes av. Hva med et ranch opphold, graving etter gull eller dinosaurer, fornøyelsesparker, fotturer, camping eller svømming med delfiner?

Island har vi satt sammen noen helt unike familiereiser, som inkluderer både bad i varme kilder, opphold på bondegård med mating av dyrene og hesteridning. Barnas fantasier blir virkelige når de hører om vikinger og alver. De jubler av glede når de ser seler og hvaler.

Polen er utmerket for barnefamilier, og kan friste med aktiviteter, jakt på dverger, piratskuter, middag hos en polsk familie eller et besøk på godterifabrikken.

Sør-Afrika frister med så mange spennende aktiviteter og fantastiske safariopplevelser at det er vanskelig å velge. Her kan dere leie bil og kjøre rundt selv eller bli værende på et sted. Barna vil oppleve Sør-Afrikas rike dyreliv og lære mer om Afrikas ville dyr som de ellers bare ser på tv. Dere kan kombinere opplevelser og aktiviteter med sol og bad på flotte strender. Våre lodger er tilpasset familier og de har et godt utvalg barneaktiviteter og gode safariopplevelser for familiens minste.

I Kenya opplever barna ville dyr på savannen, og lærer mer om løver, elefanter, hyener og sebraer. Dyr de bare har sett på tv blir nå virkelige. Våre safariturer er tilpasset barn, og mange av våre lodger er barnevennlige.

Spania passer utmerket for en familieferie. Somrene er lange og varme, og vintrene korte og milde. I hver region og storby er det aktiviteter som passer for familiens yngre medlemmer. I PortAventura Park er det actionfylte attraksjoner, et enormt badeland og flotte hoteller. Kombiner storbybesøk med noen dager på stranden, eller bruk hele ferien i og ved havet. Det er også fantastiske muligheter for en aktiv ferie i solfylte Spania.

Romania – Draculas hjemland. Følg i vampyrenes fotspor og bo på hoteller hvor tema er nettopp vampyrer, besøk spennende slott og festninger og nyt naturen.

Vi hjelper deg med å skreddersy din familieferie – hvor reisen har fokus på familiens minste. Om du er aleneforeldre med barn, en storfamilie eller flere generasjoner som reiser sammen, vil vi finne en ferie som passer for dere alle. Husk at hos oss er barna i fokus.

Når barna er fornøyd, da er de voksne fornøyd!

Pin It on Pinterest