Elvis – uken

– 40 års- jubileum for Elvis’ død!

I år er det 40 år siden Elvis døde, men han lever enda. I musikken, på film, i våre hjerter og på Graceland. Hvert år i august samles tusenvis av fans i Memphis for å feire og minnes The King, og skal du oppleve Graceland, er Elvis- uken tiden å gjøre det på!
Bli med på en fantastisk reise gjennom Elvis’ liv, og gjør det sammen med tusenvis av andre fans. Fra hele verden kommer de – for å feire, ære og minnes Elvis Presley. I en hel uke dreier det seg om Kongen. Det er konserter med Elvis Tribute Artists på Graceland og på Hard Rock Cafe i Beale Street, konkurranser, møte med andre fans og selvfølgelig omvisning på Graceland. Hør historien om Elvis’ første plateinnspilling i Sun Studio og stikk innom Lansky hvor du kan handle klær, akkurat som Elvis gjorde.  For å forstå hvor det hele begynte, ta en tur til Tupelo for å se hvor Elvis ble født og hvor hans musikalske reise startet. Høydepunktet  er natt til 16. august når tusenvis av fans samles utenfor Graceland, tenner lys og minnes legenden Elvis Presley. Det blir en følelsesladet opplevelse – som du aldri kommer til å glemme!

Gå ikke glipp av denne sjansen til å delta i verdens største hyllest til Elvis Presley! Graceland passer for alle, enten du er en gigantisk Elvis fan som lever og ånder for Kongen, eller om du bare er glad i musikken hans.

En reise til Memphis og Graceland kan fint kombineres med noen dager i Nashville og New York. Vi skreddersyr din musikalske reise gjennom Elvis’s liv – og andre kjente steder i USA!

Thank you! Thank you very much!

Opplevelser

Pin It on Pinterest