SeaDream Yacht Club

– For deg som ønsker det beste!

Fra øyeblikket du ønskes velkommen om bord SeaDream av det smilende mannskapet vil du føle at du er på din egen private yacht. Her velger du selv hvordan ferien din skal være – enten avslappende med late dager eller aktiv og med nye opplevelser.  Alt tilrettelegges for deg, da det er personlig service som står i fokus hos mannskapet.

SeaDream Yact club ble startet i 2001 og de har 2 flotte mega yachts som seiler i både Middelhavet, Karibien, den franske Riviera og Svartehavet.  Siden de har valgt å aldri ha mer en 112 gjester om bord på seilingene sine,  vil du fort merke at personalet vet hva du heter, de lærer seg fort favorittdrinkene dine, og hva du ønsker å få ut av ferien. De har også gjort det lettere for deg allerede ved bestilling, for her inngår det meste i prisen.

For deg som bare vil nyte livet har du alle gourmetmiddager og lunsjer inkludert dagens utvalgte vin som passer ypperlig til maten. Du har åpen bar med kjente kvalitetsmerker, det store biblioteket med 1200 bøker samt media og underholdningsbiblioteket også rommer et stort antall CDer og DVDer. I tillegg har du fri adgang til basseng og boblebad, sauna og steam – room. Det er til og med lagt frem kikkerter så du kan ligge og skue ut fra solsengen din. Selvfølgelig får du gratis laptop til bruk så du slipper ta med deg din egen.
For deg som er mer aktiv har du har fri adgang til vannsportaktiviteter som kajakk, padleboards, banana boat og vannscooter. Lær deg å stå på vannski eller Hobie Cat katamaran eller lån snorkleutstyr til å utforske livet under havoverflaten. Om bord benytter du det velutstyrte treningssenteret, daglige yogatimer, golfsimulatoren med 30 forskjellige baner, og på dekk 6 har man mulighet til å gå eller springe runde etter runde for de som ønsker dette.

SeaDream tilbyr også flotte aktiviteter på land, og mannskapet tar deg med på vandreturer, sykkelturer og deler gjerne sine kunnskaper om destinasjonene dere besøker. Avhengig av seilingen har du muligheter til å svømme med delfiner, rafting, trøffeljakt eller høste oliven og vinsmaking. Bli med helikopteret over vulkaner eller kjøkkensjefen på innkjøpsrunden før matlagingskurset. Mulighetene er så mange!

SeaDream1 og SeaDream2 er like store med sine 105 meter og 6 dekk. Uansett hvilken lugartype du velger har du havutsikt, 24 timers room service og lugarene er utstyrt med kjøleskap, CD/DVD-spiller, dockingstation Ipad, hårføner, safe, Bvlgari hygieneartikler, superior sengetøy og håndkler, Turkish terry and luxury bomull morgenkåper og tøfler. Overalt er det kvalitet, service og omsorg for gjestene som gjelder.

Kveldene tilbringer du med en god kino film på dekket under stjernene eller i baren på toppdekket med en sigar og noe godt i glasset. Flytt deg videre til kasinoet eller pianobaren med sin stemningsfulle atmosfære. Bli med på Dessert Extravaganca- der de lekreste desserter, kaker, paier og søtsaker settes frem.

Seiler du i Karibien har du også inkludert Champagne and Caviar, som innebærer en gourmet grillaften på en hvit sandstrand sammen med mannskapet, Champagnen flyter og du nyter kaviar til den friske havsluften med sand mellom tærne. Dette er en hyllest til yacht livets mange goder.

For som det sies: Yachting er ikke seiling- det er en livstil!

Opplevelser

Pin It on Pinterest