Royal Caribbean

– Hvor hav, drømmer og opplevelser møtes!

For mange er det ofte stress med innsjekking og lange køer, flytting fra et hotell til et annet, inn og ut av den ene bilen eller bussen til den andre, bare for å få med seg mest mulig på én og samme tur. Feriedagene går fort og blir masete, og du trenger nesten ny ferie når du kommer hjem igjen. Føler du det slik når du skal på tur, er cruise midt i blinken for deg!

Du sjekker inn én gang, pakker ut bagasjen én gang, og gjennom hele ferien er du omgitt av flotte omgivelser, førsteklasses service – og har alt på et sted. Skipene til Royal Caribbean er fullspekkede av aktiviteter for liten og stor, for de aktive eller de avslappede – uansett hvilken klasse du velger.  Er du flink til å trene i hverdagen kan du opprettholde dette på cruiset. Hva med alternative treningsformer som klatring eller surfing på dekk? Alle skipene har også et fitness- senter og løpebaner rundt hele skipet.

Vi vet alle at mat er en viktig del av ferien, og cruise er også en kulinarisk reise, hvor du garantert vil få nye spennende smaksopplevelser, deilige middager og nydelige desserter. På alle cruiseskipene kan du velge mellom formelle og uformelle restauranter og kafeer med et stort utvalg av frokost, lunsj og middagsretter. Selvfølgelig gjelder dette også drikke, og med velassorterte barer og vinlagre, vil du garantert ikke gå skuffet eller tørst. Når kvelden kommer står valget mellom mer enn 20 restauranter, hvor nye retter kan testes ut hver kveld. Skipet har blant annet egen Jamie Oliver- og Johnny Rockets – restauranter, i tillegg til egen Starbucks café.

Familiens yngste medlemmer vil juble når de møter filmstjernene i levende live! Som det eneste rederiet i verden, reiser Royal Caribbean med et mannskap fullt av de kjente og kjære figurene fra blant annet Shrek, Madagaskar, Kung Fu Panda, Dragetreneren og Turbo, i samarbeid med DreamWorks Animation. Mens barna hilser på sine favoritter fra filmens verden kan de voksne kose seg ved bassenget, besøke kasino eller nyte en drink under et av skipets spektakulære kveldsshow.

Royal Caribbean har 26 fantastiske skip som seiler til mer enn 270 destinasjoner, i over 70 land og på seks kontinenter. Så det skal godt gjøres at ikke dine drømmereisemål står på lista. Kanskje du drømmer om å reise fra Europa til USA med båt? Selvsagt er det mulig! Cruisene kan også godt kombineres med Unike Reisers mange landarrangement, enten det er ”Kjør – Selv” i USA, grizzlybjørner i Alaska eller Europas mange flotte byer. Vi skreddersyr din reise slik at du får oppleve nettopp din drømmereise!

Går dere med tanker om å gifte dere eller har akkurat sagt ja til hverandre, tilbyr Royal Romance hjelp til både bryllup og bryllupsreise.

Uansett hva du liker å gjøre, kan du gjøre det på et cruise med Royal Caribbean. Fartsfylte aktiviteter som gir deg adrenalinkick. Fantastisk underholdning som får deg til å holde pusten av spenning. Luksuriøse SPA – behandlinger som forynger og forfrisker. Endeløse kulinariske opplevelser. Samt uendelig mye mer. Dette er ikke bare en ferie, men et eventyr som gir fantastiske minner for resten av livet.

Enten du reiser med kjæreste, vennegjengen, jobben eller familien – cruise passer for alle – uansett alder.

I 2016 begir verdens største cruiseskip – Harmony of the Seas – seg ut på sin første sesong i Middelhavet.
Ombord den 362 meter lange luksusbyen finner hele familien sin drømmeferie. Dere bor på et flytende hotell med et hav av fasiliteter, og ferien er en kombinasjon av sol, bading, storbyer og opplevelser. Skipet er på mange måter en fornøyelsespark med aktiviteter som rutsjebane over 10 dekk, surfesimulator, zipline, klatrevegg, skøytebane, treningssenter, SPA og mye mer.

Royal Caribbean legger stor vekt på nyskapning, og bygger skip som er imponerende reisemål i seg selv, og hvor opplevelsene står i kø. Uansett om du seiler med de nyeste skipene i Quantum – klassen eller et av de andre skipene våre, får du førsteklasses restaurantalternativer, familieaktiviteter, underholdning av høy internasjonal klasse og flere Broadway – suksesser, innovativ teknologi, herlige innbydende lugarer og mer av de små detaljene som utgjør forskjellen mellom en fin og en fabelaktig ferie.

Royal Caribbeans legendariske Gold Anchor Service® gir deg service på et nivå som ingen andre kan vise maken til, slik at du får en best mulig ferie – hver dag. En unik og personlig service og et hensyn til hver minste detalj som overgår forventningene dine – hver eneste gang.

Med Royal Caribbean kan du velge mellom cruise i Karibien, Nord – Amerika, Alaska, Sør – Amerika, Middelhavet, Nord – Europa, Midtøsten, Asia, Australia/New Zealand og Transatlantisk.

Ta kontakt med oss i dag- så hjelper vi deg med både fly, cruise og landarrangement!

Pin It on Pinterest