Cruise

– Et hav av muligheter!

Cruise er en herlig måte å feriere på. Du pakker ut kofferten kun én gang – og forflytter deg fra sted til sted uten å bruke tid på hoteller, buss eller bil. Om bord er det mange aktiviteter å velge mellom, fantastisk god mat i ulike restauranter, show og underholdning. Best av alt: Det meste er inkludert i prisen!

Med Royal Caribbean Cruiselines ligger hele verden for dine føtter, så det er bare å følge reiselysten og velge destinasjon. Kanskje frister Nord – Amerika, Karibien, Alaska, Middelhavet, Asia, Australia, Sør-Amerika eller en transatlantisk reise. Cruiseferien kan fint kombineres med et lengre landopphold, så det er rett og slett ingen begrensninger.
Cruise med RCCL passer for alle; barn som voksen, par som single, gammel som ung, familier, vennegjengen, firmaet og brudepar. Vel ombord møter du topp service og et mannskap som får deg til å føle deg spesiell. Hver dag spiser du fantastisk god mat – og alle måltider er inkludert i prisen. Du har også alt du trenger på ett sted; svømmebassenger, treningssenter, butikker, et stort utvalg aktiviteter og barneklubber. Om kvelden er det underholdning med Broadway – show, parader og annen underholdning. Det er også lett å planlegge hva ferien vil koste, siden det aller meste er inkludert i prisen. Du har også frihet til å velge hva du vil gjøre. Cruise er luksus du har råd til!

SeaDream Yacht Club består av to små yachter med lukussegmenter, så ikke la størrelsen lure deg! Liten og søt, hvit og blå, men smekkfull av det gode liv, luksus og aktiviteter. Konseptet er tilpasset aktive mennesker som også ønsker å slappe av i herlige omgivelser, og som ønsker fleksibilitet og uformell luksus. Det er to yachter, som besøker både kjente og ukjente havner hvor de store cruiseshipene ikke kommer til.
Velg mellom cruise i Middelhavet og Karibien. De har også egne vinturer hvor vineksperter tar deg med på en kulinarisk reise gjennom vinranker på verdenskjente vingårder – og selvfølgelig blir glassene stadig fylt for smaking.
SeaDream passer perfekt for par, single, vennegjenger og feiring av jubileum og ikke minst en bryllupsreise! Anbefales ikke for familier med små barn.

I USA kan du oppleve den klassiske måten å reise i Amerika på – slik de gjorde på 1800-tallet. Da tok amerikanerne seg frem med diligens, damptog og hjuldamper. Diligens og damptog har for lengst forsvunnet, men hjuldamperen har gjenoppstått! Det er kun ett eneste fartøy som foretar overnattingsreiser på den legendariske Mississippi- elven, og det er SS American Queen. Dette er den største hjuldamperen som noen gang er bygget, og hun er en herlig kombinasjon av moderne teknikk og klassisk tradisjonell sjarm. American Queen ble bygget i 1995, men all innredning og atmosfæren tar deg tilbake til 1800-tallets glansperiode. Alle de 220 lugarene om bord er romslige og med privat bad. Det er restauranter, barer og ekte sørstatsunderholdning hver kveld. Alle måltider, samt vin og øl til maten, er inkludert. Hjuldamperen seiler på Mississippi – elven samt noen av sideelvene. De fleste reisene varer i syv døgn, men det er også mulighet for kortere og lengre turer. Kombiner cruiset med en rundreise i de magiske Sørstatene eller noen dager i New Orleans.
Det arrangeres cruise med ulike temaer, og du kan velge mellom cruise som Bourbon, Borgerkrigen og Big Band Swing med fokus på musikk.
Vi kan også tilby SS American Empress som seiler i fotsporene til Lewis og Clark på Colombia River og Snake River. Reisen tar deg gjennom delstatene Oregon og Washington, og kan fint kombineres med noen dager i Seattle eller en kjøretur langs Stillehavet til California med San Francisco og Los Angeles.

India er et forlokkende land, hvor alle sanser settes i sving allerede fra første stund. Ønsker du noe annet enn de vanlige hotellene og strendene, anbefales en tur med husbåt, også kjent som en kettuvallam. De tilbyr samme standard som et godt mellomklassehotell, og lugarer med egne bad. Det er også et fullt utstyrt kjøkken og en terrasse hvor du kan slappe av og nyte utsikten.
Du bor om bord i en trebåt som sakte glir framover på elvene, kanalene og innsjøene mellom kokospalmer og rismarker. De fleste turene starter i Alappuzha. Du leier en husbåt hvor alt er inkludert, et mannskap som lager mat og tar deg med på sightseeing på interessante steder langs strendene. Dette er India på sitt beste, for tenk å spise middag på dekk, under stjernehimmelenog med stearinlys på bordet mens landskapet flyter sakte forbi. Langs vannveiene bor innbyggerne nesten i vannet, med landsbyer, templer med fargerike bønneflagg og dagligliv på breddene.
Noen dager på husbåt lar seg fint kombinere med en rundreise i India, noen dager i Delhi eller sol og bad i Goa.

Cruise er den perfekte reisemåte. Du ønskes velkommen om bord, pakker ut én gang og ferien har begynt. Det eneste du trenger å tenke på, er hvordan du skal få med deg alle aktivitetene og utfluktene, hvordan du skal rekke å smake på all maten og drikken – og når du kan bli med på et nytt cruise!

Pin It on Pinterest