Bryllupsreise i Zimbabwe

– En romantisk og annerledes bryllupsreise!

Zimbabwe er et bemerkelsesverdig land – og passer dermed utmerket for en bryllupsreise utenom det vanlige. Her finner dere enestående natur, et rikt og spektakulært dyreliv, vennlige mennesker, minneverdige opplevelser og én av Afrikas største attraksjoner: De mektige Victoria Falls.

Bryllupsreisen i Zimbabwe inkluderer opplevelser dere ikke finner noe annet sted i verden. Besøk de majestetiske Victoria Falls, hvor vannet som braser over kanten imponerer selv den mest erfarne reisende. Skål med glassene på båtdekket mens solen forsvinner ned i Zambezi- elven og farger vannet rødt. Kom i nærkontakt med elefanter mens dere selv utfører kunstneriske utforminger på lerretet. Ta en helikoptertur over Victoria Fallene. Kom ansikt til ansikt med De fem store (elefant, løve, bøffel, neshorn og leopard) i Hwange nasjonalpark. Kanskje ønsker dere noen dager på kanotur langs elven?

En bryllupsreise skal ikke være stress og mas, og dere vil ikke oppleve mye av dette i Zimbabwe. Den vennlige og gjestfrie befolkningen lever livet og vet å slappe av. Reisen hit inkluderer oppfyllelse av brudeparets drømmer og ønsker – og landet leverer!
Våre bryllupsreiser er skreddersydd slik at romantikken får blomstre, dere får oppleve mye og dele en minneverdig reise gjennom at av Afrikas mest unike og fascinerende land.

Zimbabwe passer også utmerket for en ferie, med noen dager med ekstra luksus og romantikk for å feire et jubileum eller bare hverandre. Går du i friertanker, er det uforglemmelig (og meget romantisk) å fri ved Victoria Falls eller på en sampan (flytebrygge) på Zambezi- elven under middagen mens et kor underholder med lokale sanger fra kanoen. Stearinlysene er tent og stemningen er utenom det vanlige. Vi hjelper deg med arrangementet.

Zimbabwe venter på dere – på sin egen, romantiske og sjarmerende måte!

Pin It on Pinterest