Bryllupsreise i Sør-Afrika

– Bryllupsreisen blir en perfekt start på livet som gifte!

Sør-Afrika passer utmerket for en bryllupsreise. Landet har så utrolig mye å by, og her vil dere finne den perfekte kombinasjon av romantikk, opplevelser, avslapning, god mat, verdensberømte viner og flotte hoteller.

En bryllupsreise skal ikke være stress og mas. Den skal inneholde å bli skjemt bort, lekre måltider, massasje, fantastiske safariopplevelser, vin i glasset, solnedganger og tid til hverandre. Den skal deles av to mennesker som har sagt ja til å dele resten av livet sammen. Den skal inneholde deres drømmer og ønsker. Den skal gi dere tid til å glemme hverdagens mas og jag. Den skal være uforglemmelig.

Sør-Afrika er det perfekte utgangspunkt for starten på livet som gift. Våre bryllupsreiser er skreddersydd slik at romantikken får blomstre, dere får oppleve mye og dele en minneverdig reise gjennom ett av verdens vakreste land. Før solen titter frem sitter dere i bilen, klare til å komme tett innpå Afrikas ville dyr: Løver som døser i morgensolen, sebraer som gresser, bavianer som leker og elefanter på vandring med de små på slep.

Uansett hvilke ønsker dere har for bryllupsreisen, kan Sør-Afrika oppfylle dem. Landet er rikt på opplevelser og kombinasjonsmulighetene er nesten uendelige. Dere kan velge mellom fantastiske safariopplevelser, bo på luksuslodger, vingårder eller boutique– hoteller. Aktiviteter som båtturer, safari, hesteridning, fiske, kano, sykkel, fotturer eller strikkhopping. Vinsmaking, historiske steder, Cape Town eller togreisen Rovos Rail. Late dager på kritthvite strender, med snorkling og delfintur. Avslutt en begivenhetsrik med dag massasje og spa- behandling.

Ønsker dere å gi hverandre ja og avholde bryllupet i Sør-Afrika, er det flere steder som arrangerer bryllup. Det stelles i stand til en vakker seremoni, og middag etterpå. Uansett om det kun er dere to, eller om dere vil ha med dere familie og venner, vil alt skreddersys etter deres ønsker.

Kanskje ønsker dere en ferie med noen dager med ekstra luksus og romantikk for å feire et jubileum eller hverandre. Hvorfor ikke velge Sør–Afrika som stedet å spørre din utkårede om hun eller han vil dele resten av sitt liv med deg?

Kombinasjonsmulighetene er store og varierte, og reisen skreddersys etter deres ønsker og drømmer. Det kan arrangeres minneverdige opplevelser som middag i bushen, kokekurs, fotsafari, ballongsafari, overnatting i tretoppen under åpne himmel og hesteridning.

Sør-Afrika venter på dere, og en bryllupsreise hit er en perfekt start på livet sammen. Enten dere ønsker en aktiv bryllupsreise, en kombinasjon av safari og sol og bad eller bare late dager på en vingård, ombord på et tog eller stranden, har Sør-Afrika noe å tilby et hvert par på bryllupsreisen.

En bryllupsreise i Sør-Afrika kan også kombineres med Victoria Falls, Zanzibar og Mauritius.

Pin It on Pinterest