Bryllupsreise på Mauritius

– Bryllupsreisen blir romantisk, vakker og avslappende!

Den vakre paradisøya ligger utenfor østkysten av Afrika i Det indiske hav og er det perfekte destinasjon for en bryllupreise. Her finner dere langstrakte strender, turkisblått hav, grønne fjellformasjoner, en herlig blanding av kulturer og flotte hoteller.

Mark Twain skrev følgende: ”Først skapte Gud Mauritius, og deretter skapte han Paradis som en kopi”. Det sier det meste. Naturen er så vakker, med sine eksotiske fossefall, hvite palmestrender og turkisblått hav at dere ikke er i tvil om at Twain hadde rett i sin skapelsesberetning.

Mauritius er et yndet reisemål for bryllupsreiser, og det med god grunn. Ikke bare har øya en herlig bris av romantisk stemning over seg, vakre strender og krystallklart hav, men de fleste hotellene tilbyr også gode rabatter og ekstra oppmerksomhet for par på bryllupsreise.

Den vakre vulkanske øya strekker seg ikke mer enn 60 kvadratkilometer i lengden og 40 kvadratkilometer i bredden. Store deler av kysten er beskyttet av korallrev så strendene er trygge og skjermet. Naturen byr på et fantastisk mangfold- både over og under havoverflaten. Dermed er det duket for fantastiske opplevelser under vann også – med snorkling og dykking. Dere vil oppleve en annen verden, en eksplosjon av farger og fisker i alle former og størrelser.
Befolkningen består av en herlig sammensetning av kulturer og religioner, og de lever sammen i harmoni, og gjestfriheten og smilet er alltid til stede. Det multikulturelle samfunnet gjør at matkulturen på Mauritius er ekstra spennende. På tallerkenen finner dere kreolsk, indisk, kinesisk, europeisk og andre internasjonale retter, så menyen er veldig variert.

Bryllupsreisen trenger ikke bare bestå av late dager på stranden og romantiske vandreturer hånd i hånd inn i solnedgangen. Det er mange spennende utflukter og aktiviteter, både til lands og til havs. Golf, kajakk, fotturer, bybesøk, sykling, dyphavsfiske, delfinturer og andre vannsportaktiviteter gjør at dere kan kombinere sol og bad med opplevelser.

Flere velger også å gifte seg på Mauritius. Selve vielsen arrangeres på hotellets område, enten på stranden eller i en vakker, tropisk hage. Hvor dere sier ja er opp til dere! Dere vandrer hånd i hånd bortover stranden. Solen forsvinner ned i Det indiske hav og palmetrærne svaier lett i vinden. Dere har akkurat lovet å dele resten av livet sammen – og en kritthvit strand danner bakgrunn for bryllupsbildene.
Uansett om dere ønsker å gifte dere sammen med venner og familie eller gifte dere i hemmelighet, så kan det la seg ordne. Tilbring deretter bryllupsreisen på den vakre øya og nyt tiden med hverandre.
Alt organiseres på forhånd fra Norge, og når dere kommer på hotellet vil en bryllupskoordinator gå gjennom forberedelsene med dere.

En bryllupsreise på Mauritius lar seg fint kombinere med safari i Sør-Afrika først og deretter late, romantiske dager ved Det indiske hav etterpå. Eller dere kan gifte dere på Mauritius og legge bryllupsreisen til Sør-Afrika etterpå.

Det romantiske valget for bryllupsreisen er deres!

Pin It on Pinterest