Bryllupsreise i Kenya

– Bryllupsreise blant ville dyr i vakre omgivelser!

Følg i dyresporene til Simba og Nala fra «Løvenes Konge» og opplev den romantiske siden av Kenya på en bryllupsreise i det ville og vakre landet. Kenya har det meste, med fantastisk safari, hvite strender, luksuriøse lodger, god mat og utmerket service. En bryllupsreise skal ikke være stress og mas. Den skal inneholde å bli skjemt bort, skåle i champagne, nye lekre måltider, massasje etter endt safari og tid til å være sammen. Den skal inneholde spaserturer hånd i hånd på stranden mens bølgene skyller over føttene og sitte side om side mens dere ser solen farge Det indiske hav rødt før den forsvinner. Den skal inneholde opplevelser dere deler og minnes den dagen dere feirer gullbryllup. Det er dette bryllupsreisen i Kenya handler om.

Kenya er det perfekte utgangspunkt å starte reisen på deres liv sammen som mann og kone. Våre bryllupsreiser er spesiallaget med tanke på at romantikken skal blomstre, at dere skal feires og samtidig oppleve hva Kenya har å by på. Middager i villmarken, massasje, safari, champagne og luksuriøse lodger hvor dere blir skjemt bort. Når mørket senker seg over savannen, sitter dere på terrassen og lytter etter løven som brøler god natt.
Når morgenlyset så vidt har begynt å komme frem, sitter dere i bilen på vei gjennom nasjonalparkens landskap på jakt etter dyrene. Etter en velsmakende lunsj blir det noen timer ved bassenget før safarieventyret starter igjen. Dagen avsluttes med en massasje for to.

Etter spennende opplevelser i Kenyas parker hvor dere har kommet tett innpå dyrene, går turen videre til Mombasa og kysten. Her venter kritthvite strender, palmesus, tropiske drinker og koraller. Tilbring dagen på stranden eller på en båttur med snorkling og piknik. Safari foregår med privat bil, slik at det kun er dere og sjåføren. Dere står dermed fritt til å legge opp dagen slik dere ønsker. Vil dere ha piknik i nasjonalparken, lar dette seg også fint gjøre.

For de som vil tilbringe de siste dagene av bryllupsreisen i paradislignende omgivelser, uten å bli forstyrret av andre, anbefaler vi dere å velge The Sands at Chale. Hotellet ligger på en liten øy, hvor dere oppnår den komplette følelsen av harmoni, avslapning og romantikk.

Ønsker dere å gi hverandre ja og avholde bryllupet i Kenya, er det flere lodger som tilbyr denne muligheten. Det stelles i stand til en vakker seremoni og middag for paret etterpå. Uansett om det kun er brudeparet selv eller om dere vil ha med dere familie og venner, vil alt skreddersys etter deres ønsker.

Kanskje ønsker dere en ferie, men med noen dager med ekstra luksus og romantikk for å feire et jubileum eller hverandre. Hvorfor ikke velge Kenya som stedet å spørre din utkårede om hun eller han vil dele resten av sitt liv med deg?

Kombinasjonsmulighetene for Kenya er nesten uendelige, og reisen skreddersys etter hva dere vil oppleve. Det kan arrangeres fotsafari, kokekurs, ballongsafari, vannsportsaktiviteter, hesteridning og kamelturer.

Kenya venter på dere, og en bryllupsreise hit er en perfekt start på livet sammen. Enten dere ønsker en mer aktiv bryllupsreise, en kombinasjon av safari og sol og bad eller bare late dager på stranden, har Kenya noe å tilby for et hvert par på bryllupsreise.

Kenya kan også kombineres med et opphold på Zanzibar i Tanzania.

Pin It on Pinterest