Bryllupsreise på Island

– Bryllupsreise med romantikk og opplevelser!

Island er kanskje ikke det første landet du tenker på når bryllupsreisen skal planlegges. Men utelukk ikke Sagaøya – den har mye mer å by på enn dere aner! Øya er full av slående kontraster, hvor ekstreme naturkrefter hersker, og et nytt eventyr ligger på lur rundt neste hjørne.

Eksotiske og vakre Island er også et populært sted å gifte seg, året rundt. Varme kilder, restauranter i toppklasse, fantastisk natur og en romantisk atmosfære som henger som et brudeslør i luften over hele øya. Dere kan velge borgerlig eller kirkelig seremoni. Eller hva med å si ja til hverandre inne i isbreen Langjökull? Bryllupsdagen skal være uforglemmelig, og med en vielse her, setter dere bare toppen på bryllupskaken. Kanskje frister det mer med en gammel, rustikk trekirke med gress på taket eller i Thingvellirkirken, med sin idylliske beliggenhet i det vulkanske landskapet? Måltiden og festen etterpå avholdes på en trendy restaurant eller et koselig bondsk gjestgiveri. Om dere vil ha noe helt spesielt kan dere ta festen på ekte vikingvis, med middag på Vikingrestauranten og påfølgende fest deretter.
Etter vielsen kan dere tilbringe hvetebrødsdagene på et av Islands romantiske hotell og bare slappe av med bad i varme kilder og en utflukt eller aktivitet. Dere kan leie bil og farte litt rundt og føle magien som Island er besatt av.

Island er kun en kort flytur unna, noe som gjør det enklere for dere å invitere familie og venner til seremonien og feiringen etterpå. Ønsker dere å tilbringe dagen og foreta vielsen uten bekjente, lar dette seg fint gjøre. Uansett om det kun er dere to, noen få venner eller hele slekten, kan vi hjelpe dere med å planlegge og arrangere bryllupet og bryllupsreisen – akkurat slik dere ønsker.

Bryllupsreisen inkluderer opphold på romantiske og sjarmerende hoteller, champagne, islandsk gourmetmat og et stort utvalg av aktiviteter. Dere kan velge å ri på de søte islandshestene gjennom vulkansk landskap, bade i varme kilder, rafte, isbrevandring, fotturer, hvalsafari eller bare rusle hånd i hånd gjennom Reykjaviks gater. Mulighetene er nesten uendelige på Island, og alt er tilrettelagt for en romantisk og innholdsrik bryllupsreise som gir dere en god start på livet sammen.

Island er også perfekt for en romantisk langhelg, feiring av jubileum, fornyelse av løftene dere ga hverandre for mange år siden eller et frieri? Det er ganske unikt å komme hjem og fortelle familie og venner at du ble fridd til på toppen av en vulkan, fra hesteryggen eller med havets gigantiske hvaler som vitne.

Uansett hvilken grunn dere har til å feire romantikken, bør reisen inkludere et opphold på Islands mest romantiske hotell, Frost & Fire. Dette koselige hotellet ligger vakkert til, rett ved elven Varmá og de boblende geotermiske kildene i Hveragerdi. Bedre enn dette kan du ikke bo. Hotellet har 22 rom, alle med magisk utsikt over Islands vakre landskap, og privat inngang. Bestill frokost på sengen og ta turen til boblebadet før dere nyter en massasje. Dere kan fint kombinere avslappende dager med utflukter og aktiviteter. Dette er så absolutt stedet for de som ønsker romantikk, vakker natur og en avslappet atmosfære.

En bryllupsreise til Island gir dere energi, opplevelser, romantikk, begivenheter og lidenskap. Her sitter følelsen av å være på bryllupsreise med dere under hele oppholdet, og danner grunnlaget for deres reise videre i livet.

Island kan absolutt anbefales for bryllup, bryllupsreiser, romantiske turer og frieri!

Opplevelser

Pin It on Pinterest