Bryllupsreise i India

– Bryllupsreise med romantikk, på indisk vis!

Det er ingen tvil om at vakre og eventyrfylte India passer utmerket til en bryllupsreise. Hvilken bedre måte å feire bryllupsreisen på enn å gjøre den til et riktig eventyr hvor dere rir på elefanter, ser ville tigre og bor som en prins og prinsesse i et palass?
Rajasthan er den største delstaten i India, og det er få delstater som har mer å tilby. Hovedstaden heter Jaipur, også kjent som Den rosa by, og lokker med spektakulære fort, palasser, templer, flotte bygninger og sjarmerende gater hvor håndverkere viser frem sine skatter. Den fargerike og interessante byen inngår i det verdensberømte Gylne triangel (som består av de tre byene Delhi, Agra og Jaipur), og er perfekt for en bryllupsreise.
Det sies at det er mer historie i Rajasthan enn i hele India til sammen, så velkommen til kongenes land, med sine palasser og festningsbygg, gull og glitter. Delstaten lokker bryllupsreisende med sine dype jungler hvor tigrene hersker, kamelkaravanene tar seg frem gjennom landskapet og det avholdes festivaler nesten hver dag. Rajasthan er både fargerik, trollbindende og romantisk.

For mer enn 500 år siden kom Rao Shekhaji til Rajasthan og gjorde deler av området til sitt kongerike. Flere av hans etterkommere har nå gjort om sine palasser til hoteller, hvor drømmen om den perfekte bryllupsreisen virkelig går i oppfyllelse!
Våre utvalgte palasser er som skapt for å feire kjærligheten, og etterlater minner om en fantastisk bryllupsreise, som er gode å ha når hverdagen setter inn.

Kanskje går dere med gifteplaner og ønsker en annerledes start på livet sammen? Eller går du i friertanker, men er usikker på hvor og hvordan du skal fri – samtidig som du imponerer din kjære?
Kanskje vil dere fornye løftene?
Uansett hvilken hensikt dere har, så er India en utmerket destinasjon for å gjennomføre disse handlingene.

Hva med et ekte eventyrbryllup, som da Aladdin og hans vakre Jasmine giftet seg? Våre utvalgte palasser er vant til å arrangere storslåtte og mindre bryllup, med alt det innebærer på indisk vis. Her kan dere få pyntede elefanter, hester og kameler, roseblader som blir strødd utover, og det glitrer i gull og flotte drakter.
Storslåtte ballsaler for middag og dans, eller hva med å ha både seremoni og middag ute i den opplyste hagen med alle fontenene? Uansett om dere vil ha hele bryllupet, frieriet eller bryllupsreisen i Rajasthan, vil det være uforglemmelige dager, fylt av romantikk, magi og evige minner.

Hva med en bryllupsreise eller et strandbryllup i den vakre delstaten Kerala?
Frodige Kerala har høye, grønne fjell og flotte, hvite strender. Det sterke sollyset som skinner gjennom palmenes kroner og speiler seg i kanalene gir denne delstaten en egen atmosfære. Bli med på en fredelig og romantisk seiltur på backwaters, et kjempemessig våtlandsområde med innsjøer og kanaler, omkranset av kokospalmer og rismarker.
Kerala har en kystlinje på 550 kilometer med lekre sandstrender, palmesus og krystallklart hav, så dette tropiske paradiset er utmerket for en bryllupsreise og et bryllup. Se for dere knallblått hav, kritthvite sandstrender, med et fyrtårn eller en gammel festning i bakgrunnen og en vakker solnedgang – ja, da får dere også de perfekte bryllupsbildene…

En bryllupsreise i India kan fint kombineres med opplevelser i Rajasthan og dager på stranden i Kerala.
Det er også fantastiske muligheter til å si ja til hverandre i Rajasthan og deretter tilbringe bryllupsreisen til Kerala. Mulighetene er uendelige, så kontakt oss for forslag på hvordan bryllupsreisen og bryllupet best kan tilrettelegges.

La romantikken blomstre i vakre og fargerike India!

Pin It on Pinterest