Gavekort

– Den perfekte gave på bryllupsreisen!

Usikker på hva dere ønsker dere på den store dagen? Hvorfor ikke be gjestene kontakte oss for et gavekort? Når dere bestiller bryllupsreisen hos oss, kan deres gjester fylle på med gavekort som dekker for eksempel en romantisk middag, besøk på en vingård, en utflukt eller en massasje. Kanskje vil de kjøpe et gavekort som dekker en overraskelse for dere? Da er det kun gjestene og vi som vet hva brudeparet skal oppleve på reisen. Eller de kan kjøpe et gavekort som skal hjelpe til å finansiere deler av reisen. Det er helt opp til dere.

Et gavekort fungerer slik at opplevelsen, aktiviteten, middagen, massasjen eller overraskelsen bestilles hos oss før avreise. Vi utsteder et gavekort som inneholder informasjon om hva gavekortet dekker (eller hvor det står «overraskelse under bryllupsreisen»). Gavekortet overbringes til brudeparet på den store dagen slik at paret vet at det kommer en ekstra utflukt/aktivitet under bryllupsreisen.
Det er med andre ord ikke et gavekort i slik forstand at det kan «veksles inn» mot en opplevelse i løpet av reisen. Alle utflukter og aktiviteter må forhåndsbestilles før avreise. Dette er for å forsikre brudeparet at alt er i orden før avreise, og at det er ledig kapasitet på de ønskede utfluktene.

Dette er en veldig enkel og meget gunstig løsning for både brudepar og gjester. Deres gjester tar kontakt med oss, og så hjelper vi dem med forslag på hva som vil gjøre bryllupsreisen enda mer spesiell og unik. Gavekortet utstedes fra oss slik at gjestene kan overlevere det på bryllupsdagen til det lykkelige paret.

Vi hjelper dere med å sette sammen den perfekte bryllupsreisen, og våre gavekort gjør det enkelt for deres gjester å finne den perfekte gave.

Pin It on Pinterest