Bryllupsreiser

– La romantikken blomstre på bryllupsreisen!

Dere har akkurat sagt ja til hverandre, og lovet å dele resten av livet sammen. Hvilken bedre måte å starte hverdagen sammen enn med en unik bryllupsreise? Vi har satt sammen noen bryllupsreiser som kanskje for mange er noe litt utenom det vanlige, men romantikken og samværet dere i mellom blomstrer.

Kenya – landet som har det meste. Når dere besøker Kenya føles det nesten som dere kunne tilbringe resten av livet her uten å få med dere mer enn halvparten. Men en bryllupsreise skal ikke være stress og mas, snarere tvert imot. Kombiner opphold på flotte lodger og uforglemmelige safariopplevelser. Etter endt dag kan dere ta massasje på lodgen, skåle med glasset fylt av utsøkt vin og nyte gode måltider. Når mørket senker seg over savannen, sirissenes pulserende lydmasse fyller luften og løven brøler i natten, ja, da er stemningen satt.

Ønsker dere sol, bad og avslapning i luksuriøse omgivelser, velger dere The Sands på Chale Island. Dette er en romantisk øy, hvor dere kan vandre hånd i hånd på stranden, slappe av på kritthvite strender og oppnå den komplette følelse av fred og harmoni. Det er også et stort utvalg aktiviteter å velge mellom. Mer magisk og romantisk enn The Sands at Chale skal dere lete lenge etter!

Sør – Afrika passer utmerket for en bryllupsreise. Ikke bare er landet hjem til en av verdens vakreste byer, Cape Town, men byr også spektakulære safariopplevelser, vinsmaking, lekre strender, flotte hoteller og andre spennende aktiviteter. Vakre Sør-Afrika har så mye å by på at alle par vil kunne få drømmen oppfylt. Kombiner safari med sol og bad, ta luksustoget Rovos Rail, kjør langs den flotte Garden Route, se historiske steder eller vær aktiv med sykkelturer, vannaktiviteter og fotturer.

Ønsker dere å gi hverandre ja og avholde bryllupet i Sør-Afrika, er det flere fantastiske hoteller og lodger som arrangerer bryllup. Det stelles i stand til en vakker seremoni, og middag og dans etterpå. Uansett om det kun er dere to, eller om dere vil ha med dere familie og venner, vil alt skreddersys etter deres ønsker.

En perfekt destinasjon for en bryllupsreise – og for deres nye liv sammen!

Island – kanskje ikke det første landet dere tenker på når bryllupsreisen skal planlegges, men utelukk ikke Sagaøya – den har mer å by på enn dere aner. Øya er full av slående kontraster, hvor kulturen er formet av isolasjon og ekstreme naturkrefter, og et nytt eventyr ligger på lur rundt neste hjørne. Bryllupsreisen inkluderer opphold på romantiske og sjarmerende hoteller, champagne, islandsk gourmetmat, rideturer, bading i Den blå lagune, fotturer, rafting, isbrevandring, geysirer, hvalsafari, vulkaner og fossefall. Herlige Reykjavik tar godt imot dere, og er en hyggelig by med tette bånd til naturen.

En bryllupsreise til Island gir dere energi, opplevelser, romantikk, begivenheter og lidenskap – alt sammen gir grunnlag for en god start på hverdagen sammen!

Egypt – bare navnet er romantisk, magisk og mytisk. Fra veggene i de gamle templene kommer hieroglyfene til live, pyramidene vitner om en svunnen tid og Nilen forfører deg med sitt rolige tempo. Faraoenes land er det perfekte reisemål for en bryllupsreise som kombinerer historie, myter, kultur og avslappende dager på Nilen. Her får dere god tid til å være sammen, samtidig som dere vandrer mange tusen år tilbake i tid. Selvfølgelig er det lagt inn noen unike opplevelser som passer for nyforelskede par som starter resten av livet sammen! Besøk storbyen Kairo, delta på kokekurs, vinsmaking, seil på Nilen, nyt en pikniklunsj, stå ansikt til ansikt med de gamle faraoene og ri kameler inn i solnedgangen. Denne reisen kan også kombineres med sol og bad i Hurghada eller Sharm El Sheik.

USA – Det første dere tenker da er nok Hawaii, men hvorfor ikke kombinere sol og bad med bilferie og en roadtrip? I USA er mulighetene uendelige og opplevelsene står i kø i mulighetens land. Amerika er bygget for bilen. Mange veistrekninger er legendariske, som Route 66 fra Chicago til Los Angeles, Highway 61 langs Mississippi – elven og State Road A1A langs Floridas Atlanterhavskyst. Bryllupsreisen kan tilbringes på lekre strender på Hawaii eller Florida, i nasjonalparker, storbyen eller ute i bushen. Kombiner gjerne koselige og sjarmerende Bed & Breakfast med luksushoteller, opphold på en ranch eller en togtur. Roadtrip i USA, med bare deg og din utkårede i bilen. Det er på veien eventyret oppstår, og dere kjører fobi bomullsmarker, vindmøller, beltedyr, burgerbarer og attraksjoner. Dette er den ultimate opplevelsen for dere som er eventyrlystne.
Vi fremhever Route 66, nettopp fordi den kombinerer pulserende storbyer, storslått natur og nostalgien over et Amerika som en gang var. Bryllupsreise i USA vil garantert skille seg ut fra tidligere reiser dere har hatt, og det er jo det en bryllupsreise skal gjøre. Det er jo nettopp denne ferien dere kommer til å huske og drømme om i årene som kommer.

Usikker på hva dere ønsker dere på den store dagen? Hvorfor ikke be gjestene kontakte oss for et gavekort? Bryllupsgjestene kan gi dere et gavekort som dere kan bruke på bryllupsreisen! Når dere bestiller bryllupsreisen hos oss, kan deres gjester fylle på med gavekort som dekker for eksempel en romantisk middag, besøk på en vingård, en utflukt eller en massasje. Kanskje vil de kjøpe et gavekort som dekker en overraskelse for dere? Da er det kun gjestene og vi som vet hva brudeparet skal oppleve på reisen. Eller de kan kjøpe et gavekort som skal hjelpe til å finansiere deler av reisen. Det er helt opp til dere.
Dette er en veldig enkelt og meget gunstig løsning for både brudepar og gjester. Deres gjester tar kontakt med oss, og så hjelper vi dem med forslag på hva som vil gjøre bryllupsreisen enda mer spesiell og unik. Gavekortet utstedes fra oss slik at gjestene kan utlevere det på bryllupsdagen.
Vi hjelper dere med å sette sammen den perfekte bryllupsreisen og våre gavekort gjør det enkelt for deres gjester å finne den perfekte gave.

Vi hjelper dere med å sette sammen den perfekte bryllupsreisen. La romantikken blomstre – enten dere er i Kenya, Sør-Afrika, USA, Island eller på cruise!

Pin It on Pinterest