Kamelsafari i Marokko

– Ørkenvandring, nomadeliv og stjernehimmel!

Solen stråler, ørkenen åpenbarer seg foran deg og sakte vugger du frem der du sitter på ryggen til Ørkenens skip. Vil du oppleve det ekte Marokko og ørkenen, og samtidig få en opplevelse utenom det vanlige? Har du ikke lyst til å sitte på turistbussen, men faktisk komme ned på bakkeplan og bruke sansene dine? Ri som en arabisk prins eller dronning over sanddynene, sove under stjernene og garantert få sand i skoene!

Med firehjulstrekkeren tar du deg enkelt ut av Marrakech til Atlasfjellene og Ait Ben Heddou hvor du overnatter på en koselig riad. Frisk og rask etter frokost, setter du kursen videre for å møte kamelene og førerne som skal ta deg ut på eventyret. De neste dagen tilbringer du i ørkenen, rir forbi grønne oaser og nyter det hele fra kamelryggen. Overnattingene skjer i telt på fine leirplasser. Dusj og toaletter ligger rundt 100 meter fra selve leiren så det går det er ikke noe problem å få skylt av seg litt sand før du kryper inn under teppet.

Få ting kan måle seg med den stjerneklare nattehimmelen og stillheten ute i ørkenen. Knitringen fra leirbålet som lyser opp i den mørke ørkennatten bidrar til en magisk stemning. Du sovner til snorkingen fra kamelene.
Våkn opp til et fantastisk sollys som sprer seg over sanddynene og det serveres en god frokost. Kamelene venter på å ta deg videre på eventyret. I en av de grønne oasene som dukker opp som et forfriskende og innbringende sted ute i dette havet av sand, inntas en pikniklunsj.

Siste natten tilbringer du ved Erg Chagaga, før du tar farvel med kamelen din for denne gang og kjører jeep til Foum Zguid. Tøm skoene for sand en siste gang og ta et forfriskende bad i bassenget og strekk ut kroppen på solsengen. Nyt middagen i den koselige restauranten og en god natt søvn på hotellrommet.

Snipp, snapp, snute- så var kameleventyret ute!

Pin It on Pinterest