Aktivitetsturer

 – Bøy, tøy, gøy og adrenalinkick!

Ferie med trening blir mer og mer ettertraktet. Vi dekker både individuelle reisendes og gruppers behov, og vil gjøre alt for å sikre deg eller din gruppe uforglemmelige opplevelser.
Vi har et stort utvalg aktiviteter som frister alle eventyrlystne og adrenalinsøkende reisende. Du kan fint kombinere en aktiv ferie med sol og bad og andre severdigheter.

Island har mye å tilby på sommer og vinter. Rideturer, fotturer på fjell og vulkaner, brevandring, bading i varme kilder, fjellklatring, sykkelferie, golf, havkajakk, dykking, hvalsafari, rafting, skisport, fiske, turer med snøscootere og superjeep og maratonløping. Hvem skulle trodd at den lille øya har et så stort spekter aktiviteter å by på?

Sør – Afrika er et utendørsland med massevis av muligheter for en aktiv ferie. Fra fotturer overalt til kanoturer på elvene, fjellklatring, strikkhopping, hanggliding, dykking, golf, surfing, rafting, ballongsafari, fugletitting og dykking med hvithai.

USA har omtrent ingen begrensninger og det enorme landet venter på å bli utforsket. Bli en ekte cowboy og hjelp til med innsamlingen av kyr, legg ut på fotturer i de vakre fjellene, spill golf, kajakk, fiske, kano, dykking, surfing, kiting, svøm med delfiner, sykkelturer, hundesledekjøring, ja, nevn det og USA har det!

Kenya byr på spektakulære safariopplevelser, både i bil og til fots. Hva med en safari fra hesteryggen? Da kommer du tett inn på dyrene, på en spennende og unik måte. Ellers lokker landet med maraton, fiske, golf, dykking, kamelridning, vandring i fjell og ballongsafari. Rafting og andre fartsfylte vannsportsaktiviteter er det heller ikke mangel på. Hva med å bestige Mount Kenya eller Mount Longonot?

Cuba frister med fotturer, dans, snorkling og dykking, fiske, hesteridning, båtturer og sykkelturer. Landet er i rask endring, opplevelsene forandrer seg ikke. Her kan du vandre i fjellene hvor Castro gikk under revolusjonen, sykle gjennom landsbyer og se hvordan befolkningen lever, se sukkerplantasjene fra hesteryggen og bade i herlige fossefall underveis.

Marokko og Jordan byr på spennende opplevelser og et bredt utvalg aktiviteter. Bli med på en sykkeltur (mountain bike) gjennom vakkert og historisk landskap, kamelsafari, fotturer, camping under stjernene i ørkenen og fart rundt i firehjulstrekker. Disse fascinerende landene gir deg en opplevelse fra sykkelsetet du ikke får andre steder. I Marokko kan du også stå på ski, og tilbringe noen dager med spa, meditasjon og yoga.

India, det fargerike landet, har mer enn bare kultur og historie. Her kan du spille en runde golf, sykle, fotturer, kamelriding, snorkle og dykke eller rafte. Himalaya og visse områder i fjellene i Sør-India er ideelle for fotturer. I Indias berømte ashram’er kan du dyrke yoga, slappe av, meditere, lære å se annerledes på verden og få et innblikk i andre levemåter.

I Polen kan du tilbringe dager med bading og velvære på Østerkystens kritthvite sandstrender og delta på vannsportaktiviteter. Det er også en rekke store skisportsteder i fjellene, og spesielt Zakopane er ettertraktet. De mange skog- og naturområdene, de store nasjonalparkene og fjellene i sør byr på et vell av muligheter for fottur- og sykkelferie. Båtturer og fiske er også populært.

Romania tilbyr sine besøkende en spektauklær natur med opplevelser i villmarken. Fra fotturer til bjørnesafari til ulv, kajakk, rideturer og sykkelturer. Landet har også mange flotte skisteder. Dessuten er Romania ypperlig for både fiske og golf.

Hvor aktiv du ønsker å være i løpet av ferien, er selvfølgelig opp til deg. Vi skreddersyr reisen etter dine ønsker og dine behov – enten du er profesjonell idrettsutøver, mosjonist eller bare lysten på noe nytt.  Kombiner gjerne en treningsøkt med sol og bad.

Pin It on Pinterest