Treningstur til Sitges, Spania

Instruktør: Loni Bjerkholt Pedersen

Reisedatoer: 22.-26.november 2018

Sol og strender, hotell med havutsikt, koselige restauranter, kafeer, tapas barer, museer, butikker og en avslappende atmosfære. Det er Sitges det! I den lille sjarmerende kystbyen skinner solen 300 dager i året og byen er i sannhet Spanias skjulte perle.
Turen fokuserer på å holde seg i form samtidig som du har det gøy: Yoga, zumba, pilates, styrketrening og gruppearbeid med trenings- og kostholdsveileder Loni står på programmet. Under øktene legges det vekt på livsglede, selvaksept, trivsel, sosialt samvær og godt humør.
Intet besøk i Spania er komplett uten et besøk på en vingård og det blir en tur til vindistriktet Penedes med omvisning og naturligvis vinsmaking på en familiedrevet vingård.
Dette er en perfekt reise for deg som vil komme i kontakt med deg selv på en helt ny måte.

Bøy, bøy og ha det gøy i sjarmerende Sitges!

REISELEDEREN:
Loni Bjerkholt Pedersen er din coach, instruktør og reiseleder på eventyret til Marokko. Hun har en variert og allsidig utdanning- og arbeidserfaring innen coaching og veiledning, med hovedvekt på trenings- og karriereveiledning.
Loni er også en aktiv kurslærer på ulike temaer innen motivasjon, ledelse og styrearbeid.
Denne damen er full av humor, ujålete og slett ikke redd for å by på seg selv. Hennes motto er at trening skal være gøy, og hun slår et sterkt slag i kampen mot kroppspress og skjønnhetshysteri. Loni legger til rette for allsidig trening med mye svette og latter, og er levende opptatt av å skape trening og læring med fokus på hele mennesket. Med henne på tur er det plass til alle og det legges vekt på sosialt samvær og moro!

Totalpris per person i delt dobbeltrom: Kr. 13 290,-
Tillegg for enkeltrom: Kr. 3 230,- 

Prisen inkluderer:
– Fly Oslo – Barcelona – Oslo i økonomiklasse
– Flyskatter
– 4 netter på Hotel Me Sitges Terramar i valgt romkategori, inkludert frokost
– 1 time med zumba
– Gruppearbeid med temaet Motivasjon
– 2 timer med yoga på stranden
– 1 time med styrketrening på stranden
– 1 time med Mindfulness på stranden
– 1 time med pilates på stranden
– 1 besøk på vingården Bodega Parés Balté, inkludert omvisning, vinsmaking og lunsj
– 3 middager
– Transport Barcelona – hotell – Barcelona
– Treningsinstruktør Loni Bjerkholt Pedersen (med fra og til Norge)
– Assistanse av vår lokale samarbeidspartner i Spania

Prisen inkluderer ikke:
– Reise- og avbestillingsforsikring
– Drikke (med unntak av 4 glass under vinsmakingen)
– Lunsj (med unntak av tapas lunsj på vingården)
– Transport ikke nevnt i program
– Aktiviteter/utflukter ikke nevnt i program
– Yoga- matter

Dag for dag program: 

Dag 1 (22.november): Oslo – Barcelona – Sitges
Dere blir møtt av treningsinstruktør Loni Bjerkholt Pedersen på Gardermoen. Innsjekk og så fly til Barcelona. Vel fremme i Barcelona blir dere møtt av en sjåfør som kjører dere til hotellet hvor dere sjekker inn.
Tid til å slappe av før dere treffes til middag. Kveldens middag inntas på restaurant Buenos Aires.

Dag 2 (23.november): Sitges
Frokost på hotellet før dere møtes til første trening med Loni. Det er lagt opp til zumba i dag.
Så følger en velsmakende lunsj.
Deretter venter gruppearbeid som tar for seg temaet Motivasjon. Dere fordeles i grupper med diskusjon og refleksjon om temaet og hver gruppe vil presentere sine konklusjoner etterpå.
Etter gruppearbeidet venter yoga på stranden. Ingen erfaring? Ikke noe problem! Det er uavansert nybegynner – yoga med fokus på tøyning og avspenning.
Dere får litt tid på egen hånd før dere treffes i resepsjonen for middag. Måltiden inntas på Taberna del Puerto. Denne restauranten har beholdt sin tradisjonelle sjarm og serverer retter fra havet som paella.

Dag 3 (24.november): Sitges
Frokost på hotellet etterfulgt av styrketrening for hele kroppen med egen – eller andres kroppsvekt. Treningen foregår på stranden.
Etter en skikkelig økt skal det bli godt med litt påfyll og lunsjen inntar dere på egen hånd.
Så følger en time med Mindfulness i hotellets hage. I dag er det oppmerksomhetstrening og mental trening med fokus på pusten som står på programmet.
Deretter har dere tid på egen hånd til og utforske sjarmerende Sitges eller slappe av på stranden eller ved bassenget.
Om kvelden er det felles middag, som i dag inntas på restaurant El Donostiarra. Smaksløkene skal kose seg med pintxos, som serveres både kalde og varme og med kjøtt, skalldyr og ost.

Dag 4 (25.november): Sitges
Frokost på hotellet etterfulgt av en time med pilates. Det er vektlagt styrketrening med egen kroppsvekt, med særlig fokus på core- liggende på matte.
Man kan ikke ha vært i Spania uten å ha prøvd noen av de edle drikkene som landet er så kjent for. Turen går det til vakre vinområdet Penedes og Bodega Parés Balté, som har vært i drift siden 1790. Vingården eies av familien Cuisine og all produksjon av cava og vin kommer fra familiens egen vingård. Målsettingen er å fremstille vin av høy kvalitet i et naturlig miljø. De bruker aldri kjemisk gjødsling og kan derfor garantere en helt organisk prosess når de produserer vinen.
Det blir en omvisning på vingården med en engelsktalende guide som forteller om hvilke viner som produseres, hvilke faktorer som spiller inn i prosessen og plukkingen av druer.
Dere vil også få høre mer om produksjonen av cava, de boblende dråpene som damer gjerne fyller i glasset.
Naturligvis hører en prøvesmaking (2 glass rødt, 1 glass hvitt og 1 glass med cava). Besøket avsluttes med en tapas lunsj.
Transport tilbake til hotellet og resten av dagen til egen disposisjon.
Turens siste middag inntas på restaurant La Fragata, som serverer katalanske retter.

Dag 5 (26.november): Sitges – Barcelona – København – Oslo
Etter frokost blir det en siste time med yoga på stranden i vakre Sitges. Deretter utsjekk og så transport til flyplassen hvor dere sjekker inn for fly hjem til Norge. Mellomlanding og flybytte i København. Ankomst Oslo om kvelden.

Pin It on Pinterest