Treninsgreise til Marokko

Reisedatoer: 24.-28.mars 2018
Reiseleder: Loni Bjerkholt- Pedersen

Denne reisen byr på velvære for hode, kropp og sjel! Men reisen handler ikke bare om trening, zumba og meditering. Dere må jo også oppleve Marokko! Dette magiske landet er som en reise gjennom ”Tusen og én natt”…

Eventyret starter i Marrakech, en av verdens mest legendariske byer, med sightseeing og shopping i en by som vekker alle dine sanser.
Reisen fortsetter til Tahnaout Valley, med sine grønne og frodige daler hvor oliventrærne vokser og dromedarene tar dere med på en ridetur gjennom landskapet.
Det blir også mulighet til å lære mer om marokkansk mat når du skal teste dine ferdigheter på kjøkkenet når dere samles til et kokekurs.

Trenings- og kostholdsveileder Loni Bjerkholt- Pedersen tar dere med på en minneverdig reise, hvor programmet inkluderer Stand – Up show, zumba, stryketrening, mindfulnes, meditasjon og mental trening. Under øktene legges det vekt på livsglede, selvaksept, trivsel, sosialt samvær og masser av godt humør!

Dette er en perfekt reise for deg som vil komme i kontakt med deg selv på en helt ny måte, sammen med en dyktig og inspirerende instruktør og andre likestilte.

Hvorfor ikke oppleve det i vakre og magiske Marokko?

Reiselederen
Loni Bjerkholt- Pedersen er din coach, instruktør og reiseleder på eventyret til Marokko. Hun har en variert og allsidig utdanning- og arbeidserfaring innen coaching og veiledning, med hovedvekt på trenings- og karriereveiledning. I flere år har Loni drevet med teater og dans, og jobber for tiden som treningsinstruktør i Larvik kommune.
Foruten alt dette er Loni en stand- up komiker og konfransier, og en aktiv kurslærer på ulike temaer innen motivasjon, ledelse og styrearbeid.

Denne damen er full av humor, ujålete og slett ikke redd for å by på seg selv. Hennes motto er at trening skal være gøy, og hun slår et sterkt slag i kampen mot kroppspress og skjønnhetshysteri. Loni legger til rette for allsidig trening med mye svette og latter, og er levende opptatt av å skape trening og læring med fokus på hele mennesket. Med henne på tur er det plass til alle og det legges vekt på sosialt samvær og moro!

Bli med Loni Bjerkholt- Pedersen på en innholdsrik treningsreise til Marokko!

Opplevelser

Pin It on Pinterest