Gruppeturer

– Opplev verden med andre reiseglade!

Unike Reiser har skreddersydd rundreiser og opplevelsesreiser som gir deg sjansen til å oppleve verden og destinasjonen på en ganske så spesiell måte. Du vil komme tett innpå hendelsene, historien og kulturen, sammen med andre reiseglade nordmenn.

Mange av våre gruppeturer arrangeres ikke av noen andre turoperatører i Norge, og dette er vi meget stolte av. Vi nevner for eksempel Elvis – uken i Memphis (USA), Halloween – feiring på Draculas slott i Romania, Maraton i Kenya og Vikingfestival på Island.

Deltar du på en gruppetur blir du også kjent med andre reisende, og en gruppetur passer for både par, vennegjeng og single. Turene er lagt opp med felles program og de fleste måltidene inntas som en gruppe. Mange av våre gruppeturer har også med norsk reiseleder, slik at du hele tiden blir godt ivaretatt. Det er også lokale guider (enten engelsktalende eller skandinavisktalende) med på hver tur.

Unike Reiser kan også skreddersy en gruppetur for næringslivet, firmaer, organisasjoner, skoler, foreninger og idrettslag. Turen blir da tilrettelagt deres ønsker, og inneholder variert program og faglig forankring.
En gruppetur må bestå av minimum 10 deltagere.
Verden ligger åpen for dere, enten dere oppleve noe nytt, utveksle erfaringer og kunnskap med lokale bedrifter i andre land og slappe av med gode venner og kollegaer.

Unike Reiser tilbyr blant annet kulturelle og historiske rundturer, tematurer, musikalske rundreiser, turer med fokus på mat og drikke og aktivitetsturer. Dere kan selvfølgelig også kombinere alt dette.

Oppfyll drømmen i dag og bli med på en spennende og innholdsrik reise!

Pin It on Pinterest