Frivillig arbeid i Tanzania

– Frivillig arbeid i lokalsamfunnet!

Velger du å jobbe som frivillig i Tanzania har du valgt et land som er spekket med muligheter etter endt arbeid. Tanzanias natur er Afrikas svimlende storhet i full utblåsning. Vidstrakte sletter, baobabskog og utdødde vulkaner. Verdens største flokker med gnu og sebraer og Afrikas høyeste fjell. I Tanzania finner du noen av Afrikas største og mest spektakulære nasjonalparker og deres imponerende dyreliv. Så er det Zanzibar, med perfekte, hvite sandstrender, korallrev og et varmt og solrikt klima året rundt.
Dermed kan du fint kombinere frivillig arbeid med fantastiske opplevelser som safari og strandferie.

Hva kan du jobbe med som frivillig i Tanzania?
I Tanzania samarbeider vi med Hostel Hoff, en liten familiedreven organisasjon med fokus på frivillig arbeid i og rundt byen Moshi. Hostel Hoff startet opp i 2007 og tilbyr frivillig arbeid til lave priser. Du betaler for overnatting og mat – ikke selve arbeidet. Med andre ord får du en minneverdig og uforglemmelig opplevelse uten at det koster en formue. Mange organisasjoner krever høye summer fra sine frivillig, uten at pengene går til lokale prosjekter, befolkningen eller inn i den lokale økonomien. Hostel Hoff gir noe direkte tilbake til lokalsamfunnet – akkurat slik det skal være!

Hostel Hoff tilbyr en rekke programmer hvor du kan jobbe: Barnehjem, skole, vaksinasjonssenter, kvinnegrupper, senter for barn med handikapp og prosjekter med fokus på bevaring av naturen.
Du kan også jobbe som praktikant (intern) innenfor feltene sykepleier og medisin.
Uansett hvilket program du velger med Hostel Hoff, vil du reise hjem med ny erfaring og kunnskap, gode venner og ønske om å komme tilbake til Tanzania.

Arbeidet utføres i eller i nærheten av byen Moshi, som ligger ved foten av Kilimanjaro. Dagene du ikke jobber kan du bruke til og utforske området nærmere. Det arrangeres både aktiviteter og dagsutflukter og overnatting i en lokal landsby.

Du må være minst én måned som frivillig. Merk at noen av prosjektene krever minst tre måneders opphold. De kan ta imot frivillig på kortere tid enn én måned på forespørsel.

Under oppholdet bor du på vandrehjemmet Hostel Hoff. De tilbyr for det meste sovesaler, men har også noen private rom. Sovesalene har mellom 2-6 senger, felles bad og flere oppholdsrom hvor frivillige samles etter dagens økt. Atmosfæren er meget avslappet og sosial, så det er ingen grunn til bekymring om du reiser alene. Du kommer garantert til å få nye venner raskt.
Vandrehjemmet ligger i gåavstand fra sentrum av Moshi, med restauranter og butikker.

Inkludert i pakken er flyreisen, visum til Tanzania, overnatting, måltider (frokost og middag) og klesvask.

Etter endt arbeidstid, kan du fint kombinere oppholdet i Tanzania med safari, vandretur opp Kilimanjaro og/eller badeferie på Zanzibar.

Opplevelser

Pin It on Pinterest