Lodger

– Sov godt i Zimbabwe!

En god natts søvn er viktig når du er på ferie slik at du får mest mulig ut at dagene. Zimbabwe har et stort spekter av overnattingssteder, tilpasset alle budsjetter.

Ett av de viktigste valgene du må ta for en reise, foruten land og områder, er hvordan innkvarteringen skal være. Innkvartering på en safaritur er et særdeles viktig element i den samlede safariopplevelsen. Det er derfor viktig at du overveier hvilken form for innkvartering du vil ha på en safaritur, da dette vil ha effekt på opplevelsene du får på safarien din.
Det er flere måter å overnatte på, alt etter eventyrlyst, lommebok og ønsker, men du kan stort sett få det som du vil ha.

Unike Reiser gir deg sjansen til å få det nettopp slik du vil ha det. Alt blir tilrettelagt etter ens egne ønsker med tanke på komfort og pris. Dere kan sammen med oss velge de steder dere ønsker å bo. Du kan til og med kombinere flere typer innkvartering slik at dere vil få den ultimate opplevelsen.

Du kan velge mellom flere ulike typer innkvartering. Den mest vanlige er lodges/tented lodges, hvor den største delen av innkvarteringen foregår. Kjennetegnet er høy kvalitet og et stort utvalg fasiliteter. Utvalget er bredt og disse stedene  vil gi rikelig for pengene.

Luksuslodge betyr at du blir skjemt bort på alle mulige måter. Dette er typisk mindre steder med unik plassering, hvor innkvarteringen, måltidene og omgivelsene er av ypperste kvalitet.

Hoteller finnes på alle nivåer i byene og ved kysten før og etter en safari.

For safari camps og mobile safari camps er det helt andre normer som avgjør kvalitet, nettopp fordi det for mange er luksus i seg selv å bo i et telt midt i naturen. Her får du virkelig et streif av safari slik det var for 100 år siden. Vær forberedt på at det er felles bad – og toalettfasiliteter, du tar selv med sovepose og teltet må som regel settes opp selv. Medbrakt kokk sørger for måltidene, og råvarene kjøpes inn underveis. Dette er for den virkelig eventyrlysten og for den som setter pris på en ekte naturopplevelse.

Vi hjelper deg med å velge rett innkvartering basert på dine ønsker og budsjett.

Pin It on Pinterest