Zimbabwe

– Victoria Falls og spennende safari!

Dette er et bemerkelsesverdig land! Her finner du enestående natur, et rikt dyreliv og vennlige mennesker. Landet, som tidligere het Nord – Rhodesia, er hjem til en av Afrikas største attraksjoner: De mektige Victoria Falls. Med sine 1,7 kilometer i bredden og 108 meter i høyden, er fossefallene et spektakulært syn. Under regntiden kan du se røyken fra fossene fra lang avstand, og lyden av vannet som braser over kanten minner om torden.

Men Zimbabwe har mer å by på enn fossefall. Elven Zambezi lokker tilreisende med båtsafari og kanoturer. I tillegg har landet åtte nasjonalparker, hvor av Hwange er den mest kjente. De fem store (elefant, bøffel, leopard, neshorn og løve) vandrer rundt i parkene og gir besøkende en fantastisk safariopplevelse. Zimbabwe har også mange arkeologiske steder som er å finne på UNESCOs verdensarvliste

Landets innbyggere har vært vitne til flere katastrofer enn vi kan tenke oss, men til tross for dette er de et meget vennlig og imøtekommende folkeferd. Du vil bli beriket med flere smil enn du noen gang har blitt. Du vil også bli tilbudt håndverksarbeid i store mengder, men det er bare en fordel. Håndverksarbeid fra Zimbabwe er verdensberømt, og du finner ikke vakrere gjenstander noe annet sted i Afrika.

Zimbabwe er ikke tilrettelagt å reise rundt i på egen hånd, så det beste, enkleste og mest givende er å få organisert en rundreise tilrettelagt akkurat dine ønsker. Så nøl ikke – Zimbabwe venter på deg!

Pin It on Pinterest