Graceland

– Hvor Elvis lever!

I dag står Graceland som et tempel for The King, stivnet i svulstig 1970 – tallsinteriør, gull og gulvryer. I 1957, i en alder av 22 år kjøpte Elvis huset som for alltid kommer til å bli husket som hjemmet til Kongen av Rock & Roll. Her samles fans fra hele verden samles for å minnes ham. Du blir kjent med artisten og mennesket Elvis. Ledsaget av en kassettspiller blir du guidet gjennom huset og får høre historier om hvordan Elvis levde i huset han var så glad i. Det var også her Elvis ble funnet død 16. august 1977. Hans mange millioner fans føler at de kommer nærmere Elvis her, og at hans sjel følger deg på rundturen. Se hans enorme platesamling, kostymer, smykker og personlige eiendeler. Møblene står der de stod da Elvis selv bodde her. Rundturen ender ved Meditation Garden hvor Elvis er gravlagt, side om side med sine elskede foreldre.

På den andre siden av gaten ligger Graceland Plaza, som omfatter en rekke små museer og utstillinger som omhandler myten og mannen Elvis. Bilentusiaster blir grønne av misunnelse når de ser samlingen med biler, inkludert den rosa Cadillac’en som Elvis eide. Du har også mulighet til å gå ombord i hans private fly, Lisa Marie og Hound Dog II.

Det mangler heller ikke på muligheter til å kjøpe med seg Elvis – suvenirer hjem, og du kan innta måltider og slappe av på en av de mange restaurantene. Hvorfor ikke nyte en peanutbutter and jelly sandwich – akkurat slik Elvis gjorde?

Graceland er det nest mest besøkte private hjemmet i USA, bare forbigått av Det hvite hus.

Kombiner gjerne Graceland og Memphis med et besøk i Elvis’ fødeby Tupelo.

Vi tilbyr reiser til Graceland hele året, men det er én reise som skiller seg ut: Elvis – uken! I august samles fans fra hele verden for å minnes Kongen og hans tragiske bortgang. Kontakt oss for eget program for Elvis – uken 2016.

Opplevelser

Pin It on Pinterest