Hawaii

Aloha! Det betyr velkommen –  og du føler deg virkelig velkommen på Hawaii, for ordet symboliserer hele oppholdet ditt. Hawaii er et av de beste og koseligste reisemål du kan tenke deg. Lekre strender, krystallklart hav, vakker natur, flotte hoteller, en behagelig temperatur, vennlige mennesker og et stort aktivitetstilbud. Kombinasjonen er uslåelig!

Med blomsterkrans rundt halsen deltar du på en bålfest på stranden, surfebrettet kontrollerer du elegant på de store bølgene eller du vandrer på det ulendte lavaterrenget. Kanskje er dere på bryllupsreise og går hånd i hånd langs en kritthvit strand mens solen farger havet rødt. Eller du reiser tilbake i tid og gjenopplever USAs start på andre verdenskrig ved Pearl Harbor. Opplev storbylivet i Honolulu eller småbylivet i Lahaina.

Vi anbefaler at du kombinerer minst to øyer. Hver øy har sitt særpreg og opplevelsene venter.

The Big Island (Hawaii): Som navnet tilsier så er dette den største av Hawaii – øyene. Her finner du den mest varierte naturen, og øya huser en av verdens kraftigste aktive vulkaner, Kilauea. Nyt livet på stranden eller ta en fottur gjennom det varierte landskapet. Se varme kilder ved Ahalanui Beach og få storslått utsikt fra Crater Rim Drive. Her er det så mange opplevelser og spennende steder at du lett kan tilbringe en uke eller to.

Oahu: Her finner du hovedstaden Honolulu, med sine skyskrapere, restauranter og natteliv. Ikke minst den verdensberømte Waikiki Beach, strandløvenes favoritt. Honolulu gir likevel ikke inntrykk av å være i en storby, da atmosfæren er avslappet. Gode shoppingmuligheter Det var her japanerne angrep Pearl Harbor i 1941 – og dermed USAs deltagelse i andre verdenskrig.

Maui: Et besøk på Maui består av late dager på standen, men gå ikke glipp av den imponerende vulkanen Haleakala. Få med deg solnedgangen herfra! Øya er også kjent for sine fantastiske surfeforhold. Kjør Yellow Road med sin vakre natur eller se knølhval ved Wailea Beach. Maui er perfekt for fottur, bading i tropiske fossefall og romantikk.

Kauai: Det var her James Cook først gikk i land da han ankom Hawaii i 1778. Naturen er frodig og grønn og har flere øde strender der du ikke møter en eneste turist. Besøk verdens dypeste juv, Waimea Canyon og se vakre fossefall. Få også med deg Kipu Falls. Ikke glem å smak på øyas spesialitet: Fiskeburger.

Hawaii kan lett kombineres med besøk i New York, Los Angeles eller San Francisco. Alternativt kan du velge en uke med bilferie i California. Velg gjerne noen dager i New York på utreisen og noen dager i Los Angeles på hjemreisen for å bryte opp flyturen.

Pin It on Pinterest