Florida

– Et ferieeventyr for hele familien!

Florida er den perfekte kombinasjon av en avslappende og innholdsrik ferie. Med 240 solskinnsdager i året er Florida kjent som «Solskinnsstaten». Atlanterhavssiden av Florida er som en endeløs strandpromenade. Her finner du mil etter mil med etter mil med gylne strender, fra øyene i Florida Keys til Atlantic Beach ved Jacksonville. Så med andre ord: I Florida er det en strand for alle.

På motsatt side, vestsiden, finner du faktisk enda flere strender. Rundt St. Petersburg, ved Fort Myers og på øya Sanibel ligger noen av de beste strendene i hele USA.
Allikevel ender de fleste opp på atlanterhavssiden. For det er nemlig ikke bare strendene som lokker, men også de mange andre mulighetene som befinner seg her. Cape Canaveral med sin stadig søken etter å komme enda lenger ut i verdensrommet. Miami, cruisebyen med så mange ansikter. Everglades med alligatorer og sumpbåter. Fort Lauderdal, den sofistikerte byen med koselig atmosfære. Florida Keys hvor tilværelsen nytes med flippfloppsandaler og snorkling eller golf. Sist, men ikke minst: Orlando, hvor barn og voksne kan utfolde seg.

USAs sørligste fastlandsstat lokker med en herlig blanding av fascinerende arkitektur, spennende kultur og en imponerende bredde av underholdningstilbud. Velg mellom fornøyelsesparker, strand, naturopplevelser eller en kombinasjon av alt. Lengden på ferien avgjør mye av delstaten du får med deg.

Miami er glitter, glamour, palmer og paraplydrinker. Til tross for sitt rykte som en hektisk storby, passer den perfekt for familier. Du finner strender og aktiviteter som vil tilfredsstille de minstes behov for underholdning. Miami Metrozoo, Monkeyworld og Miami Seaquerium er blant favorittene. Ikke lange kjøreturen fra Miami venter alligatorer og en hesblesende tur med luftputebåt på deg.

Tampa, på Floridas vestkyst, har noen av landets beste strender. Her ligger også fornøyelsesparken Bush Garden – og dermed er barna fornøyd.

Orlando – mer sier vi ikke. Elleville fornøyelsesparker, golfbaner, kasinoer, restauranter, et utmerket natteliv… Dette er et pulserende ferieparadis for store og små. Disney World, Universal Studios og SeaWorld. Ønsker du at ferien skal bestå av fart og spenning, moro og fritt utløp for fantasien kan du ikke velge feil når du sier Orlando. Kun en liten time med bil fra Orlando ligger Kennedy Space Center hvor en opplevelse utenfor denne jord venter deg.

Etter endt opphold i Solskinnstaten kommer du garantert hjem med «The Florida Feeling».

Pin It on Pinterest