USA

Et enormt land med fantastiske opplevelser!

– En USA-reise med Unike Reiser kan by på alt.

Dette enorme landet har alltid hatt en tiltrekningskraft på nordmenn. Det er noe med USA som fascinere oss, og som lokker oss over – igjen og igjen. USA er virkelig et land som har alt! Det er ingen overdrivelse når man sier at det er få land som har så mange severdigheter, attraksjoner og opplevelser som USA. Selv den mest kresne reisende finner noe attraktivt her. Vi er spesialister og hjelper deg gjerne med din USA-reise.

Shoppingglade fyller kofferten i New York, Minneapolis, Los Angeles eller Miami. Strandløven velger Florida, Hawaii eller California. Bilentusiasten kan kjøre bil, bobil eller motorsykkel på endeløse motorveier, Route 66 eller små, støvete landeveier. Naturelskere legger turen til de mange nasjonalparkene som kan tilby høye fjell, dype daler, storslagen natur og et rikt dyreliv. Barske Rocky Mountain, Death Valley, Monument Valley eller Yosemite er bare noen få, men kjente navn. Her kan du enten ta beina i bruk eller tilbringe noen dager på hesteryggen. Hils på alligatorer i Everglades, se bøflene streife omkring i Yellowstone eller hør selene rope på hverandre i San Francisco.

Øst og vest, nord og sør – alle steder er unike og har sitt eget særpreg og sin sjarm. Kombiner gjerne pulserende metropoler med avslapning på stranden, en historisk vandring i Boston, møt stjernene i Los Angeles, se etter bjørn i Alaska, la musikken forføre deg i Memphis eller Nashville, bli med en hjuldamper oppover Mississippi, møt indianere og cowboyer og bad i varme kilder. I Washington kan du gjenoppleve USAs historie på de mange museene og monumentene.

USA er et land for alle – uansett alder og interesse. Her kan du reise i det uendelige, krysse fra en stat til en annen, uten at språket endres. Du kan reise gjennom ulike tidssoner, og for hver stat du ankommer, åpenbarer et nytt , vakkert og variert landskap seg.

Det er stort, det er tilgjengelig, det er spennende, det er interessant, det er en reise for livet. Velkommen til USA!

Pin It on Pinterest