Nepal

– Mysterielandet blant fjellene!

Fjellandet. Eventyrlandet. Mysterielandet.

Nepal, med sine snødekte fjelltopper i Himalaya, spektakulære natur, fargerike byer, spirituelle energi og en imøtekommende befolkning, er det ikke så merkelig at landet kaller på deg.

Kongedømmet ved foten av Himalaya er definitivt et land med storartet landskap og kulturelle skatter. Her ligger verdens høyeste fjell, Mount Everest, og virker som en trapp opp mot himmelen. Vakre hindutempler, forgylte buddhistklostre, brusende elver, langstrakte isbreer, store skoger, frodig jungel og grønne rismarker imponerer alle besøkende.

Nepal er fjellvandrernes land, og en hver reise hit bør inneholde noen fotturer. De fleste lokale kommer seg rundt til fots, og da faller det naturlig at også besøkende følger i deres fotspor. Lengde og vanskelighetsgrad varierer, og det finnes en fottur for alle.

Kathmandu er landets hovedstad og sentrum for fargerike festivaler. Byen er en kulturskatt uten sammenligning, og byr på templer, klostre og arkitektur. Fra elefantryggen får du god utsikt over landskapet i Chitwan nasjonalpark. Parken er også hjem til tigre, neshorn, aper og fugler. I Nepal opplever du kulturelle danseshow, båtturer i kano, skolebesøk, bønneflagg som vifter i vinden og ønsker deg velkommen til templene og pilegrimenes vandringer. Ytterst få påtar seg jobben med å bestige Mount Everest, men du kan likevel komme nokså nær dette vidunderlige fjellet. Bli med på en flytur rundt verdens høyeste fjell – det er en eventyrlig flytur hvor du så absolutt ikke kan klage på utsikten.

Fjellandet. Eventyrlandet. Mysterielandet. Nepal venter på deg.

En reise hit gir deg garantert en hel rekke opplevelser du ikke får noe annet sted!

Pin It on Pinterest