Ashnil Samburu Camp

– Luksus på elvebredden!

Bedre beliggenhet på en lodge skal du lete lenge etter! Ashnil Samburu Camp ligger i hjertet av nasjonalreservatet Samburu, rett ved elven Ewaso – Ngiro. Her finner du alt du trenger for en utmerket ferie i bushen: Luksuriøse, store telt, utmerket service, vakker natur, ville dyr og god mat.

Ashnil Samburu består av 30 telt fordelt over et stort område langs elven. Her er det 18 telt med dobbeltseng, 9 med to senger og 3 trippeltelt. Alle teltene har egen balkong hvor du kan slappe av mens apene leker på gresset eller i trærne foran deg. Teltene har store bad med separat dusj og toalett, gardrobeskap, skrivebord, stoler, safe, hårføner, toalettsaker og lommelykt.

Fasilitetene inkluderer utendørssvømmebasseng, restaurant, bar, lounge, massasje, tilgang til internett i felles områdene og gave/suvenirbutikk.

Restauranten er halvåpen og har utsikt mot elven. Her serveres en herlig blanding av internasjonale og afrikanske retter. Etter det velsmakende måltidet kan du slappe av rundt bålet og høre Samburu – folket fortelle historier om sin kultur og levemåte.

Det arrangeres fotturer i nærområdet hver morgen. En Samburu – kriger tar deg med rundt i det vakre landskapet, og du lærer mer om den unike floraen og dyrene.

Området er også bebodd av de små, lekne og sjarmerende vervetapene (vervet monkey). Selv om de er meget søte må du ikke la deg lure av disse trollungene: de stikker gjerne av med både veske og kamera om de får sjansen – eller en smakebit fra tallerken din. Deres tilstedeværelse setter bare prikken over i’en på oppholdet, og de er flotte fotomotiver der de klatrer og leker.

Asnhil Samburu Camp er det perfekte sted å bo, i en vakker park med et enormt og variert dyreliv. Her kommer safariopplevelsene til å vare for alltid!

Pin It on Pinterest