David Sheldrick Wildlife Trust

– Elefantbarnehjemmet!

Enkelte steder i verden fester seg i hjertet ditt og forblir der. Det er nettopp det som skjer når du besøker David Sheldrick Wildlife Trust, eller «Elefantbarnehjemmet» som det kalles. For det er faktisk det: et barnehjem for foreldreløse elefanter. Krypskyteri er hovedårsaken til at elefantunger ankommer dette senteret som ble grunnlagt i 1977. Barnehjemmet har et av de mest suksessfulle program når det gjelder å redde, frigi og bevare elefantene. Når du har sett de grå elefantungene tumle rundt med hverandre i rød jord, ligge på kne ved et vannhull mens de bruker snabelen som sugerør eller drikker melk fra store tåteflasker, ja da forstår du hvorfor barnehjemmet eksisterer. Du innser også verdien av å bekjempe krypskyteri og ønsker å bevare elefantene slik at de neste generasjonene kan se disse utrolige skapningene vandre på savannen slik de er født til.

For å unngå at elefantungene utsettes for altfor mye stress, er elefantbarnehjemmet åpent kun én time om dagen for besøkende.
Du har også mulighet til å adoptere din egen elefantunge. Dette gjøres ved utgangen etter endt besøk. Alle elefantene som er til adopsjon, er listet på veggen, og du mottar en adopsjonspakke som inneholder diplom, elefantungens tragiske historie, en akvarell og informasjon om David Sheldrick Wildlife Trust.

Unike Reiser støtter David Sheldrick Wildlife Trust med å spre informasjon om deres arbeid og kamp mot krypskyteri, deres innsats for bevaring av elefantene og elefantbarnehjemmet.
Våre reiser til Kenya (med ankomst Nairobi) har et besøk på Elefantbarnehjemmet inkludert.
Les mer om David Sheldrick Wildlife Trust her: https://www.sheldrickwildlifetrust.org/

Pin It on Pinterest