Bryllup i Kenya

– Si JA til hverandre på savannen i Masai Mara!

Drømmer dere om et litt annerledes bryllup enn det tradisjonelle? Da er Kenya den perfekte destinasjon.

Savannen i nasjonalparken Masai Mara er det perfekte sted for en romantisk og spesiell vielse. Ikke bare er parken hjem til et spektakulært dyreliv, men det er også noen av de vakreste naturomgivelsene dere kan tenke dere. Bedre bakgrunn for både vielse og brudebilder skal dere lete lenge etter!
Hva med å starte dagen med varmluftballong over savannen? Når dere lander er frokostbordet dekket, og champagnen venter.

Kanskje ønsker dere et strandbryllup, hvor dere kan vandre hånd i hånd på en kritthvit strand. Solen forsvinner ned i Det indiske hav og vinden rufser lett i palmetrærne. Om dette er drømmebryllupet, er Mombasa den perfekte destinasjon.
The Sands at Nomad og The Sands at Chale er to utmerkede hoteller for en vielse – med påfølgende bryllupsreise etterpå.

Si JA til hverandre mens Det indiske hav åpenbarer seg bak dere, blomster er strødd nedover midtgangen, hvit, fin sand mellom tærne og en tropisk bris løfter litt på brudesløret. Hva med en vielse under et 800 år gammelt baobabtre? Kanskje foretrekker dere verandaen på suiten, som ligger fantastisk til på en liten holme, hvor solen kaster sine varme stråler over det krystallklare havet?

Etter vielsen starter bryllupsreisen i magiske Kenya. Bo på flotte lodger, reis på safari, nyt god mat og skål med hverandre ved leirbålet under den afrikanske stjernehimmelen. En bedre start på livet som ektepar kan dere ikke få!

Unike Reiser tilrettelegger deres bryllup og påfølgende bryllupsreise i Kenya. Sammen med lokale bryllupskoordinatorer sørger vi for at bryllupet blir akkurat slik dere ønsker. Enten dere ønsker å feire den store dagen med familie og venner, eller gifte dere i hemmelighet, kan vi hjelpe dere.

Ta kontakt med oss for planlegging av bryllup og bryllupsreise slik at drømmen om en unik start på livet som mann og kone går i oppfyllelse – uten at dere trenger å tenke på organisasjonen av det hele.

Pin It on Pinterest